Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE FERRERIES

Núm. 437694
Extracte de l'Acord adoptat pel Ple de l'Ajuntament de Ferreries en sessió ordinària de 30 de juny de 2022, punt 12 de l'ordre del dia, pel qual s'aproven les bases i la convocatòria per a la concessió d'ajudes a entitats sense ànim de lucre per al desenvolupament d'activitats esportives durant l'any 2022 (expedient E0559/2022/2)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS: 642655

De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3 b i 20.8 a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet de la qual es pot consultar a la Base de Dades Nacional de

  • Subvencions (https://www.infosubvenciones.es/bdnstrans/GE/es/convocatoria/642655).

«Objecte

  • L'objecte d'aquesta convocatòria és col·laborar amb entitats locals que realitzen actuacions o programes en l'àmbit del foment de l'esport dins el terme de Ferreries durant l'any en curs.

Beneficiàries

Associacions esportives sense ànim de lucre, legalment constituïdes i inscrites en el Registre d'Associacions Locals, que compleixin els requisits determinats a l'article 4 de les bases de la convocatòria.

En queden expressament excloses:

a) Les entitats amb finalitat lucrativa, en particular totes les societats mercantils i civils.

b) Les cooperatives.

c) Les entitats polítiques o sindicals.

Criteris en la concessió de les ajudes

  • Les sol·licituds seran valorades d'acord amb l'ordre de prioritat i els criteris continguts en l'article 7 de les bases reguladores.

Consignació pressupostària

  • Import màxim de 7.400 € amb càrrec a l'aplicació pressupostària 341.48200 del Pressupost general per a l'any 2022.

Termini i forma de presentació de sol·licituds

- El termini de presentació de les sol·licituds serà d'un mes comptat a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB).

- Les sol·licituds s'han de presentar al Registre General de l'Ajuntament de Ferreries mitjançant la corresponent presentació telemàtica, de conformitat i a l'empara del que estableix l'article 14 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Forma de concessió dels ajuts

  • El procediment de concessió de les ajudes serà per concurrència competitiva.»
  • La qual cosa es publica per a coneixement general.

Signat a Ferreries, en la data de la signatura electrònica que consta en aquest document (3 d'agost de 2022) La batlessa Joana Febrer Rotger