Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

PLE, COMISSIÓ DE GOVERN, CONSELL EXECUTIU I PRESIDÈNCIA

Núm. 436054
Informació pública i audiència de l'aprovació inicial del Pla Especial d'Ordenació i de Protecció de la Ruta dels Fars

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple del Consell Insular de Mallorca, en sessió de dia 28 de juliol de 2022, va acordar:

«1r.- Aprovar inicialment, de conformitat amb allò que estableix l'article 13 quarter de la Llei 14/2000, de 21 de desembre, d'ordenació territorial, el Pla Especial d'Ordenació i de Protecció de la Ruta dels Fars, amb l'objecte i abast que defineix la documentació tècnica que s'adjunta, i que s'integra per la documentació substantiva i ambiental següent: I. Memòria; II. Normativa; III. Programa d'Actuacions; IV. Estudi Econòmic i Financer; Annexos (Annex I: Senyalització); V. Plànols; Estudi Ambiental Estratègic.

2n.- Disposar la tramitació del Pla Especial d'Ordenació i de Protecció de la Ruta dels Fars seguint el procediment establert a la Llei 14/2000, de 21 de desembre, d'ordenació territorial, i en conseqüència ordenar l'obertura d'un termini d'informació pública de quaranta-cinc dies hàbils, de tota la documentació integrant de la modificació de l'esmentat Pla, mitjançant la publicació d'anuncis en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, en un dels diaris de major circulació de l'illa, al taulell d'edictes del Consell Insular de Mallorca, a la SEU Electrònica del Consell Insular de Mallorca, i a l'apartat corresponent del portal Web del Consell Insular de Mallorca, per tal que qualsevol persona o entitat pugui formular les al·legacions que estimi pertinents. La publicació telemàtica ha d'incloure tant l'anunci d'obertura del tràmit d'informació pública com de tota la documentació que conforma l'aprovació inicial.

3r.- Sol·licitar, simultàniament al període d'informació pública, i durant el mateix termini, l'informe previst en l'article 13 quarter.1.e) de la Llei 14/2000, de 21 de desembre, d'ordenació territorial, amb relació a l'àmbit de les competències respectives, al Govern de les Illes Balears, als ajuntaments afectats, a la Delegació del Govern i a totes les administracions que correspongui en aplicació de la legislació substantiva i sectorial. En el termini indicat s'efectuarà consulta a la resta d'administracions públiques afectades, així com a les entitats, els interessos col·lectius de les quals puguin resultar-ne afectats.

4t.- Sotmetre la documentació integrant del Pla Especial d'Ordenació i de Protecció de la Ruta dels Fars, així com tota la documentació ambiental, a consulta de les administracions, òrgans i entitats públiques i privades assenyalades en el document d'abast formulat per la Comissió de Medi Ambient de les Illes Balears el dia 16 de març de 2021, als efectes prevists a la Llei 21/2013, de 9 de desembre, d'avaluació ambiental i al Decret legislatiu 1/2020, de 28 d'agost, pel qual s'aprova el Text Refós de la Llei d'avaluació ambiental de les Illes Balears.

5è.- Suspendre l'atorgament de llicències i autoritzacions que, tot i complir les determinacions legals vigents, impedeixin o dificultin la viabilitat de les previsions recollides al Pla Especial d'Ordenació i de Protecció de la Ruta dels Fars. Aquesta suspensió té, com a màxim, una durada total de tres anys, de conformitat amb el que es preveu en l'article 13 quater, 1.d) de la Llei 14/2000, de 21 de desembre, d'ordenació territorial.»

Per tot això, es posa a disposició del públic en general tota la documentació del pla aprovat inicialment a l'enllaç següent: https://cloud3.conselldemallorca.net/index.php/s/M5RbcTcELeAJoti, als efectes del tràmit d'exposició pública establert en l'article 13 quarter de la Llei 14/2000, de 21 de desembre, d'ordenació territorial.

 

Palma, el dia de la signatura electrònica (3 d'agost de 2022)

La consellera executiva de Territori Maria Antònia Garcias Roig