Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I FORMACIÓ PROFESSIONAL

Núm. 434622
Correcció d’errades advertides en la Resolució del conseller d’Educació, Cultura i Universitats, de dia 12 de desembre de 2011 per la qual es modifica l’autorització del centre docent estranger Baleares International School

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En el Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 194, de 29 de desembre de 2011, es va publicar la Resolució del conseller d'Educació, Cultura i Universitats, de dia 12 de desembre de 2011 per la qual es modifica l'autorització del centre docent estranger Baleares International School. Mitjançant aquesta Resolució s'autoritzava la modificació de la configuració del centre, el canvi de denominació i el canvi de domicili.

El 6 de juliol de 2022 (NRE GOIBE375593/2022), el representant del centre docent estranger Baleares International College, va presentar una sol·licitud per rectificar la denominació de la titularitat del centre. A l'escrit indicava que s'havia detectat una errada a la Resolució de 12 de desembre de 2011 i on deia Titular: Baleares International School havia de dir Baleares International School Mallorca, SL. Amb la sol·licitud va presentar la documentació que justificava aquest fet.

Segons l'article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en actes i disposicions administratives correspon a l'òrgan que hagi dictat l'acte o la disposició; la rectificació d'errors ha d'especificar, si escau, els efectes jurídics que se'n deriven, i s'ha de notificar o publicar preceptivament quan faci referència a actes que hagin estat notificats o publicats.

L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, estableix que les administracions públiques poden, així mateix, rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instància dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes.

S'ha comprovat que hi va haver una errada de transcripció, a l'hora de redactar la denominació de la titularitat del centre docent estranger Baleares International College, en el punt 4 de la Resolució del conseller d'Educació, Cultura i Universitats, de dia 12 de desembre de 2011 i és necessari corregir-la.

Per tot això, dict la següent

RESOLUCIÓ

1. Corregir l'errada advertida, en el sentit següent:

En el punt 4 de la Resolució, on diu:

  • Titular: Baleares International School, Sociedad Limitada

Ha de dir:

  • Titular: Baleares International School Mallorca, Sociedad Limitada

2. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 2 d'agost de 2022

El conseller d'Educació i Formació Professional Martí X. March i Cerdà