Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SA POBLA

Núm. 430728
Extracte de l'aprovació de la convocatòria de subvencions per la concessió d’ajudes de l’ajuntament de sa Pobla per a l’accés a l’ensenyament musical d’infants i joves fora de l’horari escolar, curs 2021/22

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS (Identif.): 641452

De conformitat amb el que es preveu en els articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet el qual pot consultar-se en la Base de dades Nacional de Subvencions.

(http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index)

Primer. Finalitat

Fomentar la pràctica i les capacitats musicals amb aquesta convocatòria d'ajudes, la finalitat de la qual és la concessió de beques per al foment de la pràctica musical dels infants i joves amb menys recursos econòmics, a través de la subvenció en un percentatge de les quotes mensuals de l'escola de música.

Segon: Beneficiaris

1. En poden ser beneficiaris els infants i joves que tenguin entre 3 i 17 anys, o que els compleixin dins el 2022, i que aprenguin de tocar qualsevol tipus d'instrument a l'escola de música de sa Pobla.

2. Per poder atorgar la subvenció és condició imprescindible que la unitat familiar compleixi els requisits que es detallen en aquestes bases i en la convocatòria corresponent.

3. En qualsevol cas, no poden ser-ne beneficiàries les persones en les quals concorri alguna de les prohibicions establertes en l'art. 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions.

4. Només poden ser-ne beneficiàries les persones que estiguin empadronades a sa Pobla, sempre que l'empadronament s'hagi produït abans de la publicació de la convocatòria.

Tercer. Bases reguladores:

https://sapobla.eadministracio.cat/transparency/c02e940d-7cde-4ee9-83bd-1064fcd3f2b3/#

Quart. Import:

L'import destinat a l'ajuda objecte d'aquesta convocatòria per a l'exercici pressupostari 2022 és de 5.000 euros, amb càrrec a l'aplicació pressupostària 2021 01 3340 48902 03.

Cinquè. Termini de presentació de sol·licituds:

El període per presentar les sol·licituds és de 20 dies naturals comptadors a partir del dia següent al de la publicació d'aquesta convocatòria en el BOIB. Si el darrer dia d'aquest termini és dissabte, diumenge o festiu, s'entendrà prorrogat fins al primer dia hàbil següent. No es pot presentar cap model de sol·licitud de subvenció fora del termini establert.

 

(Signat electrònicament: 28 de juliol de 2022)

El batle Llorenç Gelabert Crespí