Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 424492
Resolució del director gerent de la Gerència d'Atenció a Urgències 061 Balears d'1 d'agost de 2022 per la qual s’adjudia, pel procediment de lliure designació, el lloc de treball de coordinador d'unitat asistencial (IBIZA) de la Gerència d'Atenció a Urgències 061 Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

El  2 de juny de 2022 es va publicar en el BOIB núm. 72 la Resolució del director gerent de la Gerència d'Atenció a Urgències 061 Balears de 24 de maig de 2022, per la qual es va convocar el procediment per a cobrir el lloc de treball, pel sistema de lliure designació, de coordinador d´unitat asistencial (IBIZA) de la plantilla orgánica autoritzada de la Gerència d'Atenció a Urgències 061 Balears.

El 06 de juliol es va publicar a la intranet i el tauler d'anuncis de la Gerència d'Atenció a Urgències 061,  la resolució del director gerent de la Gerència d'Atenció a Urgències 061 Balears amb el llistat provisional de persones aspirants admeses i excloses, d´acord amb les bases que regulen el procediment de la convocatoria.

El 21 de juliol es va publicar a la intranet i el tauler d'anuncis de la Gerència d'Atenció a Urgències 061, la resolució del director gerent de la Gerència d'Atenció a Urgències 061 Balears amb el llistat definitiu de persones admeses i excloses, d´acord amb les bases que regulen el procediment de la convocatoria.

De conformitat amb els punt 6.6 i 6.7 de les bases de la convocatòria, una vegada avaluats els candidats a ocupar el lloc de treball, es dictará resolución per nomenar l'aspirant que hagi resultat seleccionat.

Fonaments de dret

1. Resolució de 26 de juliol de 1999, de la Presidència Executiva de l'Institut Nacional de la Salut (BOE núm 190, de 10 d'agost).

2. Reial Decret-Llei 1/1999, de 8 de gener, sobre selecció de personal estatutari i provisió de places a les institucions sanitàries de la Seguretat Social.

3. Resolució de la consellera de Salut  de 13 de gener de 2017,  per la qual es modifica la Resolució  de la consellera de Salut, de 03 de juny de 2016  per la qual es modifica la Resolució de la consellera de Salut, de 13 de gener de 2016 per la qual es deleguen diferents competències en materia  de personal estatutari en els òrgans del Servei de Salut de les Illes Balears (BOIB núm 119, de 28 de setembre).

Per tot això, dict la següent

RESOLUCIÓ

1. Adjudicar, pel procediment de lliure designació, el lloc de treball de coordinador de la unitat assistencial (IBIZA) a la Sra. Eva Santiago Sánchez.

2. Publicar aquesta resolució al Butlletí Oficial de les Illes Balears i en el tauler d'anuncis dels Serveis Centrals del Servei de Salut i de la Gerència del SAMU 061 Balears al qual correspon el lloc convocat, segons el que estableix l'article 23 del Reial Decret-Llei 1/1999, de 8 de gener, de selecció de personal estatutari i provisió de places en les institucions sanitàries de la Seguretat Social.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució —que exhaureix la via administrativa— es pot interposar un recurs contenciós administratiu, en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la data de publicació d'aquesta Resolució, d'acord amb els articles 10 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa. També es pot interposar qualsevol altre recurs que es consideri procedent.

 

No obstant això, les persones interessades poden optar per interposar contra aquesta Resolució un recurs de reposició davant el mateix òrgan que l'ha dictada en un termini d'un mes comptador des de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució. En aquest cas, no es podrà interposar el recurs contenciós administratiu fins que s'hagi dictat una resolució expressa o presumpte sobre el recurs de reposició, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

 

Palma, 1 d'agost de 2022

El director gerent del  SAMU 061 Balears PD Consellera de salut (BOIB núm 119, 28 de setembre 2017) Eloy Villalba Ballesteros