Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE SANT JOSEP DE SA TALAIA

Núm. 423839
Aprovació plecs i inici del procediment de licitació de 10 llicències de taxi Sant Josep de sa Talaia

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En data 29 de juliol de 2022, el Ple de l'Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia, en sessió ordinària,  adoptà entre d'altres el següent Acord:

PRIMER.- PROCEDIR A L'ARXIU de l'expedient 1496/2020, tota vegada que per circumstàncies sobrevingudes relacionades amb sentències judicials dictades amb posterioritat a la aprovació dels plecs de condicions, alguna clàusula del Plec podria estar en desacord amb la valoració que ha de fer-se a la licitació, tot això conforme l'article 84.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de procediment administratiu comú de les administracions publiques. Aquest acord s'haurà de publicar al BOIB pel coneixement dels licitadors.

SEGON.- APROVAR el Plec de condicions econòmic administratives i el plec de condicions tècniques per a la licitació de 10 llicències, 7 de tipus general per a vehicles amb número de places no superior a cinc, inclosa la del conductor i 3 llicències adaptades per a persones amb mobilitat reduïda, de 5 places + 1PMR.

TERCER.- INICIAR el procediment de licitació de 10 noves llicències de taxi al municipi, anteriorment creades per Acord de Ple de data 18/12/2018 (expedient 7043/2022).

QUART.- Les sol·licituds es podran presentar a partir de la publicació de l'anunci al BOIB, conforme al Plec de condicions economicoadministratives aprovat.

CINQUÈ.- En aplicació de l'article 112.3 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de procediment administratiu comú d eles administracions publiques, i donat que s'aprova una disposició de caràcter general, es podrà interposar directament recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears.”

La qual cosa es publica per a general coneixement.

 

Sant Josep de sa Talaia, 1 d'agost de 2022

L'alcalde Angel Luis Guerrero Dominguez