Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

CONSELL DE GOVERN

Núm. 413010
Acord del Consell de Govern de 25 de juliol de 2022 pel qual es dona per assabentat del cessament del director de Gestió i Pressuposts del Servei de Salut de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El segon paràgraf de l'article 21.1 de la Llei 7/2010, de 21 de juliol, del sector públic instrumental de la comunitat autònoma de les Illes Balears, disposa que el nomenament o la contractació i el cessament de qualsevol dels òrgans unipersonals de direcció dels ens que conformen aquest sector públic instrumental, quan no corresponguin al Consell de Govern, s'han de comunicar a aquest òrgan en el termini màxim de set dies, i els acords pels quals el Consell de Govern es doni per assabentat s'han de publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears en el termini màxim de deu dies.

Per la seva banda, l'article 2 del Decret 63/2019, de 2 d'agost ,pel qual s'estableix l'estructura orgànica bàsica del Servei de Salut de les Illes Balears, disposa que n'és òrgan de direcció dels Serveis Centrals d'aquest ens, entre d'altres, la Direcció de Gestió i Pressuposts. Així mateix, l'article 3.6 d'aquest Decret disposa que la persona titular d'aquest òrgan directiu ha de ser nomenada i separada en el càrrec mitjançant una resolució de la consellera de Salut i Consum.

El senyor Manuel Palomino Chacón ha estat separat del càrrec de director de Gestió i Pressuposts dels Serveis Centrals Servei de Salut de les Illes Balears, com a conseqüència de la seva proposta de nomenament com a director general d'aquest ens.

Per tot això, el Consell de Govern, a proposta de la consellera de Salut i Consum, en la sessió de 25 de juliol de 2022, adoptà, entre d'altres, l'Acord següent:

Primer. Donar-se per assabentat del cessament del senyor Manuel Palomino Chacón com a director de Gestió i Pressuposts dels Serveis Centrals del Servei de Salut de les Illes Balears.

Segon. Publicar aquest Acord en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Sant Josep de sa Talaia, 25 de juliol de 2022

La secretària del Consell de Govern Mercedes Garrido Rodríguez