Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

CONSELL DE GOVERN

Núm. 412941
Decret 25/2022, de 25 de juliol, pel qual es disposa el cessament del director general del Servei de Salut de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'article 17.m) de la Llei 1/2019, de 31 de gener, del Govern de les Illes Balears, disposa que és competència del Consell de Govern nomenar i separar els alts càrrecs de l'Administració de la Comunitat Autònoma. Així mateix, l'article 41.e) de la mateixa Llei estableix que correspon als consellers elevar al Consell de Govern la proposta de nomenament i de cessament dels alts càrrecs.

D'acord amb el que disposa l'article 69 de la Llei 5/2003, de 4 d'abril, de salut de les Illes Balears, la Direcció General del Servei de Salut és l'òrgan superior de direcció i gestió d'aquest ens i la persona que en sigui titular ha de ser nomenada i separada per decret del Consell de Govern, a proposta de la persona titular de la conselleria competent en matèria de salut.

El senyor Juli Miquel Fuster Culebras, director general del Servei de Salut de les Illes Balears, ha presentat la seva renúncia al càrrec amb efectes d'avui, dia 25 de juliol de 2022, renúncia que se li accepta.

De conformitat amb allò que estableix l'article 1 del Decret 10/2019, de 13 de febrer, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual es regula el règim de suplències del vicepresident, dels consellers i conselleres del Govern de les Illes Balears, la suplència de la consellera de Salut i Consum serà exercida pel conseller d'Educació i Formació Professional, suplència que per als efectes d'aquesta proposta és adequada.

Per tot això, a proposta del conseller d'Educació i Formació Professional, i havent-ho considerat el Consell de Govern en la sessió de 25 de juliol de 2022,

DECRET

Primer. Acceptar la renúncia i disposar el cessament del senyor Juli Miquel Fuster Culebras com a director general del Servei de Salut de les Illes Balears, tot agraint-li els notables serveis prestats.

Segon. Disposar que aquest Decret esdevé efectiu en haver-lo publicat en el Butlletí Oficial de les Illes Balears

 

Palma, 25 de juliol de 2022 Sant Josep de sa Talaia, 25 de juliol de 2022
   
  La presidenta
El conseller d'Educació i Formació Professional Francesca Lluch Armengol i Socias
Martí X. March i Cerdà  
Per suplència de la consellera de Salut i Consum  
(BOIB núm. 88 Ext., de 03/07/2019)