Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE MAÓ

Núm. 410050
Anunci exposició i cobrança 2022

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'Ajuntament de Maó ha aprovat els padrons del present exercici 2022 relacionats a continuació:

  • Impost sobre activitats econòmiques
  • Taxa de cementeri
  • Taxa de reserva aparcament i entrada de vehicles, guals
  • Taxa d'ocupació de via pública; taules i cadires

Comunicam l'aprovació dels esmentats padrons amb una doble finalitat:

  • Efectuar-ne la notificació col·lectiva, en els termes que es dedueixen de l'article 102.3 de la Llei 58/2003, de 17 de desembre, general tributària.
  • Fer-ne l'exposició pública, al tauler d'edictes de l'Ajuntament de Maó, durant el termini de 15 dies, comptats a partir de l'endemà de la publicació d'aquest anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Contra l'acte d'aprovació dels esmentats padrons, es podrà interposar recurs de reposició, previ al contenciós administratiu, en el termini d'un mes, a comptar a partir de l'endemà de la finalització del període d'exposició pública, d'acord amb l'article 14 del Reial decret legislatiu 2/2004, de 5 de març, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei reguladora de les hisendes locals.

La mera interposició del recurs no suspendrà l'execució de l'acte impugnat, llevat dels casos i circumstàncies previstos a l'article 14.2.i) del mateix text legal.

Respecte al termini d'ingrés, comunicam que el període de cobrament en voluntària dels rebuts corresponents als padrons abans relacionats serà de l'1 d'agost al 30 de novembre del 2022, inclusivament.

L'ingrés es podrà fer efectiu a les següents entitats de dipòsit, amb les quals l'Ajuntament té subscrit conveni de col·laboració: BBVA, CAIXABANK, BANCA MARCH, COLONYA-CAIXA POLLENÇA. D'igual manera, el pagament es podrà realitzar amb targeta bancària, a través del lloc web www.ajmao.org.

Una vegada finalitzat el termini d'ingrés, els deutes seran exigits pel procediment de constrenyiment i s'incrementaran amb el recàrrec, els interessos de demora i, si escau, les costes que es produesquin, d'acord amb el que estableixen els articles 26, 28 i 161 de la Llei 58/2003, de 17 de desembre, general tributària.

 

Maó, en la data de la signatura electrònica (20 de juliol de 2022)

L'alcalde Héctor Pons Riudavets