Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'INCA

Núm. 408387
Aprovació inicial de la modificació de la delimitació de l’àmbit de les Unitats d’Actuació núm. 12 i 19 previstes al PGOU d’Inca de 2012

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per la Junta de Govern Local en sessió ordinària de dia 6 de juliol de 2022 es va adoptar, entre d'altres, el següent acord:

“1.- APROVAR inicialment la modificació de la delimitació de l'àmbit de les Unitats d'Actuació núm. 12 i 19 previstes al PGOU d'Inca de 2012, d'acord amb l'exposat a la part expositiva de la present resolució i la Memòria tècnica presentada de modificació.

2.- SOTMETRE la modificació de la delimitació de l'àmbit de l'UA-2, a informació pública durant el termini de vint dies hàbils, mitjançant anuncis que es publicaran en el butlletí oficial de les Illes Balears, en el tauló d'anuncis de l'Ajuntament i a la seu electrònica municipal, durant el qual es podrà examinar l'expedient a la Secretaria General (Àrea d'Urbanisme) d'aquest Ajuntament i formular al×legacions.

3.- CITAR personalment als propietaris dels terrenys compresos dins l'àmbit de dites unitats d'actuació perquè, en el termini abans esmentat, pugin examinar l'expedient a la Secretaria General (Àrea d'Urbanisme) d'aquest Ajuntament i formular les al×legacions que estimin oportunes.”

 

(Signat elecrònicament: 20 de juliol de 2022)

El batle-president Virgilio Moreno Sarrió