Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE MODEL ECONÒMIC, TURISME I TREBALL

Núm. 406877
Extracte de la convocatòria d’ajuts per donar foment a l’economia social i suport al manteniment dels llocs de treball de les empreses d’inserció en l’àmbit territorial de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS (identificador): 636330

De conformitat amb allò previst als articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text de la qual es pot consultar a la Base de Dades Nacional de Subvencions (http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index):

Primer. Beneficiaris

Les empreses d'inserció legalment constituïdes, amb domicili fiscal i centre de treball on es realitza l'actuació a la comunitat autònoma de les Illes Balears, i inscrites com a tals en el Registre d'Empreses d'Inserció de la Direcció General de Promoció Econòmica, Emprenedoria i Economia Social i Circular, d'acord amb els dos programes següents:

  • Programa I. Manteniment de llocs de treball de persones en situació d'exclusió social de les empreses d'inserció.
  • Programa II. Manteniment de serveis d'intervenció i/o acompanyament de les empreses d'inserció.

Segon. Finalitat

Aquesta Resolució té per objecte aprovar la convocatòria d'ajuts destinats al foment de l'economia social i del suport al manteniment dels llocs de treball de les empreses d'inserció mitjançant els programes següents:

  • Programa I. Manteniment dels llocs de treball de persones en situació d'exclusió social de les empreses d'inserció, destinat a afavorir el sosteniment dels llocs de treball dels treballadors i treballadores en situació d'exclusió social que presten serveis en empreses d'inserció, mitjançant la subvenció parcial dels seus salaris bruts.
  • Programa II. Manteniment de serveis d'intervenci /o d'acompanyament de les empreses d'inserció, adreçats al manteniment de llocs de treball de tècnics de producció i d'acompanyament de la pròpia empresa d'inserció o de l'empresa promotora d'aquesta, mitjançant la subvenció parcial dels seus salaris bruts.

Tercer. Import

Programa I. La quantia de les subvencions corresponent al lloc de treball ocupat per una persona en situació d'exclusió social que faci una jornada laboral completa i que estigui donada d'alta en la Seguretat Social, és del 40 % del salari brut, exclosa la Seguretat Social.

Programa II. La quantia de les subvencions corresponent als llocs de treball ocupats pels tècnics de producció i pels tècnics d'acompanyament és del 30% del salari brut, exclosa la Seguretat Social, amb un màxim de 7.000 € per cada tècnic de producció i de 9.000 € per cada tècnic d'acompanyament.

Quart. Actuació subvencionable

Programa I: El manteniment dels llocs de treball dels treballadors i treballadores en situació d'exclusió social de les empreses d'inserció, mitjançant la subvenció parcial dels seus salaris bruts.

Programa II: El manteniment dels llocs de treball dels tècnics de producció i/o d'acompanyament que integren els serveis d'intervenció i acompanyament de les empreses d'inserció, mitjançant la subvenció parcial dels seus salaris bruts.

El període subvencionable comprèn del dia 1 d'octubre de 2021 al dia 30 de setembre de 2022, ambdós inclosos.

 

Cinquè. Termini de presentació de sol·licituds

El termini per presentar les sol·licituds és de l'1 de setembre fins el 15 d'octubre de 2022, ambdós inclosos.

 

Palma, en data de la signatura electrònica: (13 de juliol de 2022)

El secretari general de Model Econòmic, Turisme i Treball (Per delegació de competències del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball BOIB 97/2019) Jaume Colom Adrover