Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE MODEL ECONÒMIC, TURISME I TREBALL

Núm. 406873
Extracte de la convocatòria d’ajuts per al foment i la difusió de l’economia social i per al suport a l’associacionisme de cooperatives, de societats laborals i d’empreses d’inserció

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS (identificador):  633358

De conformitat amb allò previst als articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text de la qual es pot consultar a la Base de Dades Nacional de Subvencions (http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index):

Primer. Beneficiaris:

Es poden acollir a les subvencions que estableix aquesta convocatòria:

- Per al Programa I: Les entitats associatives de cooperatives, de societats laborals i d'altres entitats sense ànim de lucre d'àmbit autonòmic.

- Per al Programa II: Les entitats associatives de cooperatives, de societats laborals i d'empreses d'inserció sense ànim de lucre.

Els beneficiaris establerts anteriorment han de tenir el domicili fiscal i realitzar la seva activitat principal dins el territori de les Illes Balears, han de complir la resta de requisits establerts a la resolució de la convocatòria i han d'ajustar-se a la definició de PIME recollida en aquesta.

Segon. Finalitat:

Aquesta Resolució té per objecte aprovar la convocatòria d'ajuts pel foment i la difusió de l'economia social i pel suport a l'associacionisme de cooperatives, de societats laborals i d'empreses d'inserció, d'acord amb els programes següents:

A) Programa I: foment i difusió de l'economia social.

B) Programa II: de foment i consolidació de l'associacionisme de cooperatives i societats laborals sense ànim de lucre.

Tercer. Import:

L'import de l'ajut serà el següent:

A. Per a les despeses del Programa I:

Els ajuts per a les accions subvencionables previstes en aquest programa són del 100 % de les despeses corresponents a cada actuació, amb un màxim de 7.000 € per al conjunt de totes les accions subvencionables.

B. Per a les despeses del Programa II:

Els ajuts per a les accions subvencionables previstes en aquest programa són del 100 % de les despeses corresponents a cada actuació, amb un màxim de 70.000 € per al conjunt de totes les accions subvencionables.

Quart. Actuacions subvencionables

Programa I: Les accions de les entitats associatives de cooperatives i societats laborals i d'altres entitats sense ànim de lucre d'àmbit autonòmic, destinades a promoure i divulgar fórmules empresarials d'economia social i a millorar el coneixement sobre aquest àmbit.

Programa II: Les despeses estructurals de les entitats associatives de cooperatives i societats laborals sense ànim de lucre.

Les accions i les despeses s'han de dur a terme durant el període comprès entre el dia 1 d'octubre de 2021 i el dia 30 de setembre de 2022, ambdós inclosos.

Cinquè. Termini de presentació de sol·licituds:

5.1. Es poden presentar sol·licituds des del dia 1 de setembre de 2022 fins al dia 15 d'octubre del 2022, ambdós inclosos.

5.2.  El període subvencionable comprèn del dia 1 d'octubre de 2021 al dia 30 de setembre de 2022, ambdós inclosos.

 

Palma, en data de la signatura electrònica (14 de juny de 2022)

El secretari general de Model Econòmic, Turisme i Treball Jaume Colom Adrover (Per delegació de competències del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball BOIB 97/2019)