Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT DE CULTURA, PATRIMONI I POLÍTICA LINGÜÍSTICA

Núm. 405643
Nomenament dels jurats dels Premis Mallorca de Creació Literària 2022 en les modalitats de Narrativa, Poesia, Assaig, Textos Teatrals i Literatura Infantil

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La vicepresidenta primera i consellera executiva de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística, en data de 20 de juliol de 2022, ha dictat la Resolució núm. 17618, que transcric literalment a continuació:

«Antecedents

1. La convocatòria dels Premis Mallorca de Creació Literària 2022, en les modalitats de Narrativa, Poesia, Assaig, Textos Teatrals i Literatura Infantil es va publicar en el BOIB núm. 68, de 26 de maig de 2022.

2. La base desena de l'esmentada convocatòria disposa el següent: «El jurat de cadascun dels premis estarà format per cinc membres de reconegut prestigi dins l'àmbit de la cultura de parla catalana designats per la consellera executiva de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca, qui n'ha de nomenar un per presidir-lo. A més, també ha de nomenar una persona del Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüísitca perquè hi actuï de secretari, amb veu i sense vot. En la designació del jurat es garantirà una representació equilibrada de dones i homes amb capacitació, competència i preparació adequades. La composició dels jurats es farà pública abans d'acabar el termini de presentació de les obres, mitjançant la publicació corresponent en el Butlletí Oficial de les Illes Balears

Per tot això, dict la següent

RESOLUCIÓ

1. Nomenar jurat del Premi Mallorca 2022 de Narrativa la senyora Núria Bendicho Giró, el senyor Manuel Brugarolas Masllorens, el senyor Carles Cabrera Villalonga i el senyor Pol Guasch i Arcas; designar-ne presidenta la senyora Maite Salord i Ripoll, i nomenar-ne secretari el senyor Ramon Morey Coll, cap de la Secció d'Assessorament Lingüístic del Servei de Normalització Lingüística.

2. Nomenar jurat del Premi Mallorca 2022 de Poesia la senyora Anna Gas i Serra, la senyora Anna Gual Vendrell, la senyora Cèlia Nadal Pasqual i el senyor Carles Sanuy i Bescós; designar-ne president el senyor Vicenç Llorca i Berrocal, i nomenar-ne secretària la senyora Margalida Segura Portas, tècnica superior de la Secció de Dinamització del Servei de Normalització Lingüística.

3. Nomenar jurat del Premi Mallorca 2022 d'Assaig la senyora Margalida Bernat Roca, el senyor Joan Lluís Llinàs Begon, el senyor Antoni Riera Font i la senyora Caterina Valriu Llinàs; designar-ne president el senyor Enric Gomà Ribas, i nomenar-ne secretària la senyora Caterina Canyelles Marquès, cap de la Secció de Dinamització del Servei de Normalització Lingüística.

4. Nomenar jurat del Premi Mallorca 2022 de Textos Teatrals la senyora Catalina Caldentey Pascual, el senyor Josep Ramon Cerdà Mas, la senyora Neus Nadal Parés i la senyora Aina Tur Seguí; designar-ne president el senyor Vicent Tur Riera, i nomenar-ne secretària la senyora Margalida Ribot Mestre, tècnica superior de la Secció de d'Assessorament Lingüístic del Servei de Normalització Lingüística.

5. Nomenar jurat del Premi Mallorca 2022 de Literatura Infantil la senyora M. Goretti Pérez Ruiz, el senyor Bartomeu Seguí Nicolau, la senyora Nívola Uyá Martín i la senyora Margalida Vinyes Domínguez; designar-ne presidenta la senyora Maria Pilar Bayés de Luna, i nomenar-ne secretària la senyora Neus Munar Pastor, cap del Servei de Normalització Lingüística.

6. Les persones que són membres dels jurats s'han d'abstenir de formar-ne part si hi concorr algun dels motius d'abstenció dels que preveu la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic. En el termini de deu dies, comptadors a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, els interessats també poden promoure la recusació dels membres dels jurats mitjançant un recurs d'alçada adreçat al secretari tècnic de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística en què n'indiquin la causa o les causes en les quals es fonamenta.

7. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.»

Palma, 20 de juliol de 2022 El secretari tècnic de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística Josep Mallol Vicens