Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

PLE, COMISSIÓ DE GOVERN, CONSELL EXECUTIU I PRESIDÈNCIA

Núm. 406992
Decret de delegació en les interventores delegades del Consell de Mallorca de les actuacions de control intern de l’activitat econòmico financera del Consell Insular de Mallorca i la seva administració

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Aquesta Presidència, en data 21 de juliol de 2022, ha dictat el següent decret:

“Mitjançant el Decret de la Presidència de dia 14 de juliol de 2022 (BOIB núm. 93 de dia 19 de juliol de 2022) pel qual es determinen les funcions i estructura de la Intervenció General del Consell Insular de Mallorca, es troben distribuïdes entre la Intervenció General, la Intervenció Adjunta i les Intervencions Delegades les funcions reservades de control intern de l'activitat econòmic financera del Consell Insular de Mallorca i dels ens que formen el sector públic insular, així com la funció d'assistència als òrgans interventors de les entitats locals.

Vist el Decret de la Presidència del Consell de Mallorca de dia 8 de juliol de 2019 (BOIB núm. 92 de 9 de juliol de 2019) pel qual es resol crear els departaments en què ha quedat estructurat el Consell de Mallorca, i el Decret de data 12 de juliol de 2019 (BOIB núm. 96 de dia 13 de juliol de 2019), on estructuren internament els departaments que integren el Govern del Consell de Mallorca.

L'article 15 del RD 128/2018, de 16 de març, pel qual es regula el règim jurídic dels funcionaris d'Administració Local amb habilitació de caràcter nacional, permet que les funcions reservades a la Intervenció General puguin ser encomanades per aquesta, prèvia autorització de la presidenta, als llocs de col·laboració immediata i auxili, que les exerciran sota la dependència funcional i jeràrquica del titular de la Intervenció General.

 Per tot això,

DECRET

1. Autoritzar la delegació a favor de  la Sra. Francisca Horrach Arrom, interventora delegada del Consell de Mallorca (Intervenció Delegada Llar d'Infants) la funció interventora respecte dels actes derivats de l'activitat econòmic financera, llevat de les despeses de personal i dels actes que donin lloc al reconeixement de drets, dels Departaments i ens dependents del Consell de Mallorca següents,

  • Departament d'Hisenda i Funció Pública
  • Departament de Mobilitat i Infraestructures
  • Departament de Territori
  • Departament de Presidència
  • Agencia de Protecció de la Legalitat Urbanística
  • Consorci Serra de Tramuntana

2. Autoritzar la delegació a favor de la Sra. Yolanda Anguera de Francisco, interventora delegada del Consell de Mallorca (Intervenció Delegada de la Misericòrdia), la funció interventora respecte dels actes derivats de l'activitat econòmic financera, llevat de les despeses de personal i dels actes que donin lloc al reconeixement de drets, dels Departaments i ens dependents del Consell de Mallorca següents: 

  • Departament de Sostenibilitat i Medi Ambient
  • Departament de Turisme i Esports
  • Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística
  • Departament de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local
  • Institut de l'Esport Hípic
  • Consorci del Museu Marítim de Mallorca
  • Consorci de Borsa d'Allotjaments Turístics 

3. Autoritzar la delegació a favor de la Sra. Asunción Pou de los Mozos, interventora delegada del Consell de Mallorca (Intervenció Delegada de l'IMAS), la funció interventora respecte dels actes derivats de l'activitat econòmic financera de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials, llevat de les despeses de personal.

 

4. Autoritzar la delegació a favor de la Sra. Catalina Rotger Fullana, la direcció del control financer del Consell de Mallorca i els seus ens dependents.

5. Deixar sense efecte els Decrets de la Presidència de dia 4 de març i dia 18 de maig, ambdós de 2021. 

6. Corresponen a la Intervenció General les funcions assenyalades en el Decret de la Presidència de dia 14 de juliol, pel qual es determinen les funcions i estructura de la Intervenció General del Consell Insular de Mallorca, i totes aquelles funcions no delegades.

7. Aquest Decret entra en vigor el dia que es publica en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.”

 

Palma, 21 de juliol de 2022

La presidenta Catalina Cladera Crespí