Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I FORMACIÓ PROFESSIONAL

Núm. 406154
Resolució del conseller d’Educació i Formació Professional de 6 de juliol de 2022 per la qual es concedeixen i deneguen ajuts per a l’alumnat del quart curs d’Educació Secundària Obligatòria i del sisè curs d’Educació Primària de centres educatius sostinguts amb fons públics de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears en el marc de quatre programes d’immersió lingüística en llengües estrangeres durant l’estiu del 2022

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1.Per resolució del conseller d’Educació i Formació Professional de dia 22 de març de 2022 (BOIB núm. 42 de 26 de març) es van convocar ajuts per a la participació d’alumnat de nivell no universitari de centres educatius sostinguts amb fons públics de les Illes Balears a diferents programes d’immersió lingüística en llengües estrangeres, segons el nivell educatiu de l’alumnat participant, organitzats per la Conselleria d’Educació i Formació Professional durant l’estiu del 2022.    

2.La comissió avaluadora prevista en el punt desè de la convocatòria es va reunir en data 4 de maig de 2022 per tal de revisar, avaluar i qualificar les sol·licituds d’acord amb els criteris i requisits establerts en la Resolució de convocatòria. Aquesta comissió es va tornar a reunir, en data 16 de maig de 2022, per tal d’estudiar les reclamacions presentades pels interessats a la proposta de resolució provisional.

3.La directora general de Primera Infància, Innovació i Comunitat Educativa va dictar la proposta de resolució definitiva, tal i com preveu el punt quinzè de la convocatòria.

4.Així mateix, prèviament a l’inici dels programes d’immersió lingüística en llengües estrangeres, s’han resolt les renúncies i substitucions corresponents.

Fonaments de dret

1.Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, pel qual s’aprova el text refós de la Llei de subvencions (BOIB núm. 196, de 31 de desembre).

2.Decret 75/2004, de 27 d’agost, de desplegament de determinats aspectes de la Llei de finances i de les lleis de pressuposts generals de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 122, de 2 de setembre).

3.Ordre de la consellera d’Educació i Cultura, d’1 de juliol de 2009, per la qual s’estableixen les bases reguladores de les subvencions en matèria d’educació i cultura (BOIB núm. 100, d’11 de juliol).

4.Resolució del conseller d’Educació i Formació Professional de 22 de març de 2022 per la qual es convoquen ajuts per a l’alumnat del quart curs d’Educació Secundària Obligatòria i del sisè curs d’Educació Primària de centres educatius sostinguts amb fons públics de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears en el marc de quatre programes d’immersió lingüística en llengües estrangeres durant l’estiu del 2022.

Per tot això, dict la següent

Resolució

Primer. Aprovar la concessió dels ajuts en espècie a l’alumnat que figura als annexos I (modalitat A, curs intensiu d’immersió anglesa a l’estranger), II (modalitat B, curs intensiu d’immersió francesa a l’estranger), III (modalitat C, curs intensiu d’immersió alemanya a l’estranger) i IV (modalitat D, escola d’estiu en llengua anglesa) d’aquesta Resolució.

Segon. Denegar els ajuts en espècie a l’alumnat que figura als annexos V (alumnat en llista d’espera o que ha renunciat a l’ajut de la modalitat A, curs intensiu d’immersió anglesa a l’estranger), VI (alumnat en llista d’espera o que ha renunciat a l’ajut de la modalitat B, curs intensiu d’immersió francesa a l’estranger), VII (alumnat en llista d’espera o que ha renunciat a l’ajut de la modalitat C, curs intensiu d’immersió alemanya a l’estranger), VIII (alumnat en llista d’espera o que ha renunciat a l’ajut de la modalitat D, escola d’estiu en llengua anglesa) i IX (alumnat exclòs indicant la causa d’exclusió per a les quatre modalitats) d’aquesta Resolució.

Tercer. Ordenar la publicació d’aquesta Resolució al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució -que exhaureix la via administrativa- es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant el conseller d'Educació i Formació Professional en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la seva publicació, d'acord amb l'article 124 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la publicació, d'acord amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, 6 de juliol de 2022

El conseller d’Educació i Formació Professional Martí X. March i Cerdà

Documents adjunts