Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE POLLENÇA

Núm. 405743
Informació pública del projecte d’Instal·lació de pèrgoles fotovoltaiques i punts de càrrega de vehicles elèctrics a l’aparcament del poliesportiu del Port de Pollença

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

De conformitat amb allò previst a l'article 149.1 de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears, i en la Llei 9/2017, de 8 de novembre, de contractes del sector públic, s'exposa al públic per un termini de quinze dies, comptats a partir del dia següent de la publicació d'aquest anunci en el tauler d'edictes i en la pàgina web d'aquest Ajuntament (http://www.ajpollenca.net), així com en el  Butlletí Oficial de les Illes Balears, el projecte d'obra pública d'Instal·lació de pèrgoles fotovoltaiques i punts de càrrega de vehicles elèctrics a l'aparcament del poliesportiu del Port de Pollença, redactat per l'enginyer tècnic industrial Jordi Quer Sopeña (col. Núm. 813 del COETIB), aprovat inicialment mitjançant Resolució de Batlia núm. 2022/0692, de 21 de juliol de 2022, d'acord amb el que disposa l'article 231.1 de la Llei 9/2017, de 8 de novembre, de contractes del sector públic.

Durant aquest termini es podran formular les al·legacions que s'estimin pertinents, trobant-se el projecte publicat en la pàgina web municipal, tot significant que el projecte s'entendrà definitivament aprovat en el cas de que no es presentin al·legacions en legal forma.

 

Pollença, (signat electrònicament: 21 de juliol de 2022)

El batle Bartomeu Cifre Ochogavia