Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE MANACOR

Núm. 404094
Incoació expedient de proclamació fill predilecte la ciutat de Manacor - Exp. 8003/2022

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de l'Ajuntament en sessió ordinària duita a terme el passat dia 11 de juliol de 2022 acordà:

«1. Incoar l'expedient de proclamació del Sr. Sebastià Sansó Barceló com a fill predilecte de la ciutat de Manacor, per haver destacat en els serveis prestats al municipi de Manacor pels seus excepcionals mèrits en la investigació i l'àmbit cultural.

2. Designar com a ponent el regidor Mateu Marcè Riera, i com a fiscal, el regidor Artur Aguiló Frau.

3. Donar el màxim de publicitat a l'inici d'aquest expedient, per tal que s'hi puguin presentar totes les persones interessades, i publicar anuncis en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, en la premsa local i en un dels diaris de major circulació de l'àmbit territorial de les Illes Balears»

En compliment de l'esmentat acord i segons disposa l'article 13 del Reglament de concessió d'honors i distincions aprovat per aquest Ajuntament, es publica el present anunci en aqueix Butlletí Oficial de les Illes Balears, per un termini de 30 dies hàbils, així com a la premsa local i en un dels diari de major circulació de l'àmbit de les Illes Balears, per tal de donar el màxim de publicitat de l'inici d'aquest expedient als efectes que puguin presentar-se en el procediment incoat tots els possibles interessats.

 

Manacor, data de signatura electrònica (19 de juliol de 2022)

El batle Miquel Oliver Gomila