Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE MANACOR

Núm. 404085
Incoació expedient de proclamació de filla il·lustre de la ciutat de Manacor - Exp. 7994/2022

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de l'Ajuntament en sessió ordinària duita a terme el passat dia 11 de juliol de 2022 acordà:

«1. Incoar l'expedient de proclamació de la Sra. Catalina Riera Roig com a filla il·lustre de la ciutat de Manacor, per haver destacat en els serveis prestats al municipi de Manacor pels seus excepcionals mèrits en l'àmbit cultural i teatral, essent una figura de referència en l'impuls del teatre manacorí i durant tota la seva carrera artística.

2. Designar com a ponent el regidor Sebastià Llodrà Oliver, i com a fiscal, la regidora Júlia Acosta Miquel.

3. Donar el màxim de publicitat a l'inici d'aquest expedient, per tal que s'hi puguin presentar totes les persones interessades, i publicar anuncis en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, en la premsa local i en un dels diaris de major circulació de l'àmbit territorial de les Illes Balears».

En compliment de l'esmentat acord i segons disposa l'article 13 del Reglament de concessió d'honors i distincions aprovat per aquest Ajuntament, es publica el present anunci en aqueix Butlletí Oficial de les Illes Balears, per un termini de 30 dies hàbils, així com a la premsa local i en un dels diari de major circulació de l'àmbit de les Illes Balears, per tal de donar el màxim de publicitat de l'inici d'aquest expedient als efectes que puguin presentar-se en el procediment incoat tots els possibles interessats.

 

Manacor, data de signatura electrònica (19 de juliol de 2022)

El batle Miquel Oliver Gomila