Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE MODEL ECONÒMIC, TURISME I TREBALL

Núm. 397590
Resolució del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball per la qual es disposa la inscripció i dipòsit en el Registre de Convenis Col·lectius de les Illes Balears de l'Acta de la Comissió Paritària del Conveni col·lectiu de l’empresa Llar de majors de Calvià SA, de 22 de febrer de 2022 i la seva publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (codi de conveni 07002072011998)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. El 22 de febrer de 2022 els membres de la Comissió Paritària del Conveni col·lectiu de l'empresa Llar de majors de Calvià SA es van reunir per aprovar i acordar l'adequació de l'article 51 del V Conveni Col·lectiu a la normativa d'aplicació vigent..

2. El 13 de juny de 2022, Maria del Carmen Perez Blasco, en representació de la Comissió Paritària del Conveni col·lectiu, va sol·licitar el registre, el dipòsit i la publicació de la citada Acta.

Fonaments de dret

1. L'article 90.3 del Text Refós de la Llei de l'Estatut dels Treballadors, aprovat pel Reial decret legislatiu 1/1995, de 24 de març.

2. El Reial decret 713/2010, de 28 de maig, sobre registre i dipòsit de convenis i acords col·lectius de treball.

3. L'article 45 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

Per tot això, dicto la següent

RESOLUCIÓ

1. Inscriure i dipositar l'Acta de la Comissió Paritària del Conveni col·lectiu de l'empresa Llar de majors de Calvià SA de 22 de febrer de 2022 en el Registre de Convenis Col·lectius de les Illes Balears.

2. Publicar el Conveni en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

3. Fer constar que la versió castellana del text és l'original signada pels membres de la Comissió Negociadora i que la versió catalana és la seva traducció.

4. Notificar aquesta Resolució a la persona interessada.

 

Palma, 13 de juliol de 2022

La directora general de Treball i Salut Laboral Virginia Abraham Orte Per delegació del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball (BOIB 97/2019)

 

ACTA DE LA REUNIÓ DE LA COMISSIÓ PARITÀRIA

Assistents:

Representants de l'empresa:

  • Sra. Carme Pérez
  • Sra. Mª Beatriz Fullana
  • Sra. Catalina Suárez

Representants del Comitè:

  • Sra. Concepció Caminals
  • Sra. Antonia Carbonell

Sent les 14h del dia 22 de febrer de 2022 s'inicia la reunió convocada de manera extraordinària, amb el següent ordre del dia:

1.- Adequació de l'Art. 51 del V Conveni Col·lectiu a la normativa d'aplicació vigent.

2.- Precs i preguntes

1.- Adequació de l'Art. 51 del V Conveni Col·lectiu a la normativa d'aplicació vigent.

Les representants del Comitè d'Empresa exposen que, després de les consultes legals dutes a terme, coincideixen amb l'empresa que s'ha de modificar l'Article 51 del V Conveni Col·lectiu de Llar de Calvià, S.A perquè s'adeqüi al que s'estableix en la Llei General de Pressupostos de l'Estat.

Per tant, totes dues parts acorden que:

On diu:

"durant la seva vigència, el salari base del personal ha d'incrementar-se en la mateixa quantia que l'IPC sempre que aquest sigui positiu"

Ha de dir:

Article 51. Revisió salarial

“S'estableix que, per a cadascun dels anys de vigència del present Conveni, el Salari Base s'incrementarà en la mateixa quantia en què s'incrementin els preus al consum de l'any anterior, sempre que això no suposi un increment de la massa salarial superior als límits fixats anualment en la Llei de Pressupostos Generals de l'Estat per al personal de les empreses del sector públic”

2.- Precs i preguntes

L'empresa comunica que, per a dur a terme l'adequació a la legislació vigent en els salaris meritats des de l'any 2021, es procedirà al pagament d'una nòmina complementària amb els endarreriments de l'increment corresponent als mesos de l'any 2021 i gener de 2022.

Aquesta Comissió Paritària autoritza la Gerent, María del Carmen Pérez Blasco com a representant legal de Llar de Calvià S.A., a realitzar els tràmits pertinents per a la inclusió en el registre de Convenis Col·lectius de la modificació acordada.

Sent les 14:30h, signen l'acta les presents.