Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE BANYALBUFAR

Núm. 396044
Aprovació inicial de la proposta d’ordenació d’un sistema general municipal d’infraestructures o equipaments per a la implementació d’una activitat de recollida municipal de residus al polígon 3 parcel·la 9009, Ses Teules

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

De conformitat amb el procediment extraordinari regulat a l'article 6 de la Llei 2/2020, de 15 d'octubre, de mesures urgents i extraordinàries per a l'impuls de l'activitat econòmica i la simplificació administrativa en l'àmbit de les administracions publiques de les Illes Balears per pal·liar els efectes de la crisi ocasionada per la COVID-19, a la sessió extraordinària celebrada el 15 de Juliol de 2022, el Ple de l'Ajuntament de Banyalbufar va adoptar l'acord següent:

PRIMER. Aprovar inicialment la proposta d'ordenació d'un sistema general d'infraestructures i equipament per implantar una activitat de recollida municipal de residus (punt verd) en el polígon 3 PARCEL·LA  9009  (Ses Teules).

SEGON. Suspendre l'atorgament de tota classe d'autoritzacions i llicències urbanístiques en el polígon 3 parcel·la 9009, del TM de Banyalbufar, amb accés des de la carretera Ma-10. (Ref catastral: 07007A003090090000S), suspensió que s'efectua, per remissió, en conformitat amb l'article 51 de la llei 12/2017, de 29 de desembre, d'urbanisme de les Illes Balears.

TERCER. Sotmetre a exposició pública la proposta d'ordenació del sistema general per un període de 24 dies hàbils, tant la documentació substantiva com l'ambiental.

QUART. Sol·licitar els informes preceptius a les administracions públiques afectades, informes que tenen que ser emesos en un termini màxim de 20 dies hàbils.

El qual es fa públic per a coneixement general i a efectes de sotmetre proposta a un període d'exposició pública de 24 dies hàbils comptats a partir de l'endemà de la publicació obligatòria que estableix l'article 55.3 de la Llei 12/2017, de 29 de desembre, d'urbanisme de les Illes Balears.

Qualsevol persona pot consultar l'expedient i la documentació completa de la proposta d'ordenació a les dependències municipals de l'Ajuntament de Banyalbufar, en horari de 9 a 14h i a la seu electrònica https://banyalbufar.sedelectronica.es/info.0 així com presentar les al·legacions, en el plaç indicat, que consideri.

 

Banyalbufar, 15 de juliol de 2022

El batle Mateu Ferrà Bestard