Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

ENTITAT LOCAL MENOR DE PALMANYOLA

Núm. 395977
Aprovació definitiva de l’ordenança fiscal reguladora dels preus públics en els actes i festivitats de l'Entitat Local Menor de Palmanyola

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per acord de la Junta Veïnal de data 20 de maig de 2022 es va aprovar provisionalment l'ordenança fiscal reguladora dels preus públics en els actes i festivitats de l'Entitat Local Menor de Palmanyola, la qual va ser publicada al BOIB núm. 68, de 26 de maig de 2022.

Havent transcorregut els 30 dies d'informació pública sense que s'hagin presentat reclamacions o esmenes, el present acord queda elevat automàticament a definitiu.

Ordenança fiscal reguladora dels preus públics en els actes i festivitats de l'Entitat Local Menor de Palmanyola

Article 1.- Concepte

L'Entitat Local Menor de Palmanyola, de conformitat amb l'establert en els articles 41-47 del Text Refós de la Llei Reguladora d'Hisendes Locals, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 2/2004, de 5 de març, aprova la present ordenança reguladora del preu públic pel servei de restauració en els actes i festivitats de l'Entitat Local Menor de Palmanyola.

Article 2.- Aplicació

La present ordenança serà d'aplicació en qualsevol acte, esdeveniment o celebració efectuada per l'Entitat Local Menor de Palmanyola pel servei de restauració en aquests tipus d'actes.

Article 3.- Obligats

Estaran obligats al pagament del citat preu públic les persones físiques o jurídiques, que facin ús del citat servei mitjançant l'adquisició dels béns descrits a l'article següent i que es serveixin per l'Entitat Local Menor de Palmanyola.

Article 4.- Quantia

L'import del preu públic, IVA inclòs, serà el següent:

Productes de restauración en les festes locals

Import

Pa amb oli (inclou beguda)

8,50 €/unitat

Safata per torrades

5,00 €/unitat

Utensilis reutilitzables (plats i tassons)

1,00€/unitat

Article 5.- Gestió del preu públic

La meritació del preu públic es produeix amb la sol·licitud prèvia de la reserva d'adquisició d'aquests articles durant els dies que es duguin a terme pels actes i festivitats de l'Entitat Local Menor de Palmanyola; o, d'altra banda, amb l'adquisició espontània en el mateix moment del consum dels mateixos. Així mateix, amb la sol·licitud s'entén iniciada l'obligació de pagament dels preus establerts en la present ordenança.

En el cas de que sigui necessària la sol·licitud prèvia per garantir una bona gestió i funcionament de dit servei de restauració, no s'admetrà l'adquisició espontània descrita en d'apartat anterior.

La sol·licitud s'efectuarà mitjançant qualsevol dels mètodes expressats a l'article 16. 4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de Procediment Administratiu Comú, sense perjudici dels subjectes obligats a comunicar-se electrònicament.

Ho mana i firma el Sr. Batle.

Palmanyola, 15 de juliol de 2022

El batle Arnaldo Francisco Llinàs Quintana