Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'EIVISSA

Núm. 395219
Ampliació del termini de presentació de sol·licituds pels premis als millors expedients acadèmics de batxillerat i cicles formatius de grau mitjà curs 2021/2022

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En la sessió extraordinària i urgent de la Junta de Govern Local de l'Ajuntament d'Eivissa de data 14 de juliol de 2022 s'ha acordat l'aprovació de l'ampliació del termini de presentació de sol·licituds pels premis als millors expedients acadèmics de batxillerat i cicles formatius de grau mitjà curs 2021/2022, sent la proposta d'acord del tenor literal següent:

"Proposta per a l'ampliació del termini de presentació de sol·licituds pels premis als millors expedients acadèmics de batxillerat i cicles formatius de grau mitjà curs 2021/2022.

 Antecedents de fet

 Únic. En data 30 de juny de 2022 es va publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) núm. 85 l'extracte de la resolució de 19 d'abril de 2022 de la Junta de Govern Local de l'Ajuntament d'Eivissa, per la qual es va aprovar la convocatòria de subvencions en matèria de premis als millors expedients acadèmics de batxillerat i cicles formatius de grau mitjà del municipi d'Eivissa per al curs 2021/2022.

 De conformitat amb l'article cinquè de l'extracte de la convocatòria, es va concedir un termini de presentació de sol·licituds de 10 dies hàbils a comptar de l'endemà de la seua publicació en el BOIB.

 Fonaments de dret

 1. L'article 32 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de procediment administratiu comú de les administracions públiques, estableix que:

«1. L'Administració, excepte precepte en contra, pot concedir d'ofici o a petició dels interessats una ampliació dels terminis establerts que no excedeixi la meitat d'aquests, si les circumstàncies ho aconsellen i amb això no es perjudiquen drets de tercer. L'acord d'ampliació s'ha de notificar als interessats.

2. L'ampliació dels terminis pel temps màxim permès s'aplica en tot cas als procediments tramitats per les missions diplomàtiques i oficines consulars, així com a aquells que, substanciats a l'interior, exigeixin completar algun tràmit a l'estranger o en els quals intervinguin interessats residents fora d'Espanya.

3. Tant la petició dels interessats com la decisió sobre l'ampliació s'han de produir, en tot cas, abans del venciment del termini de què es tracti. En cap cas pot ser objecte d'ampliació un termini ja vençut. Els acords sobre ampliació de terminis o sobre la seva denegació no són susceptibles de recurs, sense perjudici del procedent contra la resolució que posi fi al procediment.

4. Quan una incidència tècnica hagi impossibilitat el funcionament ordinari del sistema o l'aplicació que correspongui, i fins que no se solucioni el problema, l'Administració pot determinar una ampliació dels terminis no vençuts, i ha de publicar a la seu electrònica tant la incidència tècnica esdevinguda com l'ampliació concreta del termini no vençut.»

 2. Vist que el termini de presentació de sol·licituds acaba el dia 14 de juliol de 2022 i que, fins ara a dia 12 juliol 2022, el nombre de sol·licituds és escàs.

3. Vist que, amb el nombre actual de sol·licituds presentades, encara que totes complissin els requisits i fossin concedides, quedaria un important romanent de crèdit a la partida pressupostària.

4. Vist què el termini de presentació de sol·licituds no ha finalitzat i que es compleixen les condicions que estableix el precepte anterior per a ampliar-lo, a fi d'aconseguir major participació en el procediment.

A la vista de l'anteriorment exposat es proposa a la Junta de Govern Local l'adopció amb caràcter urgent dels següents ACORDS:

1. Ampliar el termini de presentació de sol·licituds de la convocatòria dels premis als millors expedients acadèmics de batxillerat i cicles formatius de grau mitjà del municipi d'Eivissa per al curs 2021/2022 en 5 dies hàbils més a partir del dia que acabava el termini inicial, quedant així obert fins al dia 21 de juliol de 2022, aquest inclòs. Aquesta ampliació es realitza sense prejudici de les sol·licituds ja presentades.

2.- Publicar l'acord d'ampliació del termini de presentació de sol·licituds al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) i al taulell d'anuncis de la seu electrònica municipal.

3. Contra aquesta resolució no es pot presentar cap recurs, d'acord amb allò que disposa l'article 32.3 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, sense perjudici del procedent contra la resolució que posi fi al procediment."

 

Eivissa, (signat electrònicament: 15 de juliol de 2022)

El regidor de Joventut (Ricardo Cliville Vila)