Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

AJUNTAMENT D'ANDRATX

Núm. 395216
Nomenament tinents de Batlia

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Sra. Batlessa Presidenta d'aquesta Corporació Municipal, entre d'altres, ha adoptat el Decret, núm. 1844, de 06 de juliol, de Nomenament de Tinents de Batlia, que literalment diu així:

“La Sra. Estefanía Gonzalvo Guirado, Batlessa Presidenta de l' Excel·lentíssim Ajuntament d'Andratx, per acord del Ple de la Corporació Municipal reunit en sessió extraordinària dia 5 de juliol de 2022, i de conformitat amb el que disposa l'article 46 del Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals de 28 de novembre de 1986, i a la Llei 20/2006, de 15 de desembre, Municipal i de Règim Local de les Illes Balears, al respecte; tinc a be en dictar la següent

RESOLUCIÓ

PRIMER. – Nomenar Tinents de Batlia als Regidors següents:

1r. Tinent de Batlia, al Sr. Llorenç Suau Simó

2n. Tinent de Batlia, al Sr. Àngel Hoyos Vich

3r. Tinent de Batlia, al Sr. Jaume Porsell Alemany

4t. Tinent de Batlia a la Sra. Francisca Castell Tomàs

5è. Tinent de Batlia a la Sra. Magdalena Juan Pujol

SEGON. – Als Tinents de Batlia els hi correspondrà substituir a aquesta Batlia en la totalitat de les seves funcions i per l'ordre del seu nomenament, en els casos d'absència, malaltia o impediment que li impossibiliti per a l'exercici de les seves atribucions.

TERCER. - Comunicar aquest Decret als Tinents de Batlia nomenats, fent-lis constar que hauran de mantenir informat a aquest Ajuntament de l'exercici de les seves atribucions com a Batle/ssa Accidental, i no podran, durant el citat exercici, ni modificar les delegacions ja efectuades per aquest Ajuntament amb anterioritat, ni atorgar-ne altres noves.

QUART. – De la present resolució se'n donarà compte al Ple en la primera sessió que celebri, i es publicarà en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, sense perjudici, de la seva efectivitat des del dia següent de la present Resolució.

CINQUÈ. – Queden derogats els Decrets i Resolucions així com qualsevol altre resolució que s'oposi al contingut del present Decret.”

El qual es fa públic pel seu coneixement en general.

 

Document signat electrònicament (7 de juliol 2022

La batlessa

Estefanía Gonzalvo Guirado)