Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'EIVISSA

Núm. 394097
Extracte de la resolució del dia 26 de maig de 2022 de la Junta de Govern Local de l'Ajuntament d'Eivissa, per la que es convoquen subvencions en matèria d’ajudes per a estudiants d’ensenyaments superiors del municipi d'Eivissa curs 2021/2022

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3.by 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet es pot consultar a la Base de Dades Nacional de Subvencions (https://www.infosubvenciones.es/bdnstrans/GE/es/convocatoria/632700)

Primer. Persones beneficiàries

Poden ser persones beneficiàries d'aquestes ajudes les i els estudiants que compleixin els requisits següents:

1. Estar empadronat o empadronada en el municipi d'Eivissa amb una antiguitat mínima de 2 anys continuats a comptar de l'endemà de la publicació de la convocatòria en el BOIB.

2. No haver complit els 31 anys a comptar de l'endemà de la publicació de la convocatòria en el BOIB.

3. Estar matriculat o matriculada en el curs 2021/2022 dels estudis establerts a l'article segon, amb els següents mínims:

a) Estudis universitaris de grau i ensenyaments artístics superiors: 50 crèdits. Quan es tracti de la resta de crèdits per aconseguir la titulació, s'exigirà estar matriculat o matriculada d'un mínim de 24 crèdits.

b) Cicles formatius de grau superior: el 100 % del curs.

4. Haver aprovat, en el curs 2021/2022, els següents mínims:

a) Estudis universitaris de grau i ensenyaments artístics superiors: el 80 % dels crèdits matriculats.

b) Cicles formatius de grau superior: el 100 % del curs.

Segon. Objecte

L'objecte d'aquesta convocatòria és la concessió per part de l'Ajuntament d'Eivissa d'ajudes per a estudiants d'ensenyaments superiors del municipi d'Eivissa per al curs 2021/2022. Els estudis objecte d'aquestes ajudes han de ser títols oficials cursats en centres de tot Espanya i amb validesa en tot l'Estat espanyol. En concret, són objecte d'ajudes:

a) Estudis presencials i no presencials cursats a Eivissa o fora de l'illa.

1. Estudis universitaris de grau.

2. Ensenyaments artístics superiors (títol superior).

3. Cicles formatius de grau superior.

Els estudis no presencials i semipresencials es consideraran sempre com cursats a Eivissa.

Tercer. Bases reguladores

Les bases específiques reguladores de les ajudes per a estudiants d'ensenyaments superiors del municipi d'Eivissa estan publicades en el BOIB núm. 54 de data 24 d'abril de 2021, a la pàgina web municipal (http://www.eivissa.es) i a la seu electrònica (https://eivissa.sedelectronica.es).

Quart. Import

Per a les ajudes objecte d'aquesta convocatòria es destinarà la quantitat màxima de 80.000 € amb càrrec a la partida 33700 48101 de l'exercici pressupostari 2022.

Les o els estudiants que realitzin els estudis a Eivissa podran rebre una ajuda de 500 €. Les o els estudiants que realitzin els estudis fora de l'illa d'Eivissa podran rebre una ajuda de 1.000 €.

S'atorgaran les ajudes seguint l'ordre descendent de la nota mitjana de l'expedient acadèmic fins arribar a la quantitat màxima assenyalada, tenint en compte si les o els estudiants fan els estudis a Eivissa o fora de l'illa d'Eivissa.

En cas que restin 500 € dels 80.000 € i la següent persona segons l'ordre descendent realitzi els estudis fora de l'illa d'Eivissa, podrà rebre només el 500 € restants.

Cinquè. Termini de presentació de sol·licituds

El termini de presentació de sol·licituds serà de vint dies hàbils, comptats a partir del dia següent al de la publicació de la present convocatòria en el BOIB.

 

Eivissa,document signat electrònicament (8 de juliol de 2022)

El regidor delegat

Ricardo Cliville Vila