Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SANT JOAN DE LABRITJA

Núm. 392827
Anunci i exposició pública de padrons fiscals 2022

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Aprovats per Resolució d'aquesta Batllia n.º 535, dictada en data 14 de juliol de 2022, els padrons fiscals relatius a l'Impost sobre Béns Immobles (Urbana i Rústica), Impost sobre Vehicles de Tracció Mecànica, Impost sobre Activitats Econòmiques, Impost sobre Vedats de Caça i a la Taxa de Recollida, Transport, Tractament i Eliminació de Residus Sòlids Urbans, referits a l'exercici 2022, a efectes tant de la seva notificació col·lectiva, en els termes que es dedueixen de l'article 102.3 de la Llei 58/2003, de 17 de desembre, General Tributària, com de la submissió dels mateixos a tràmit d'informació pública, per mitjà del present anunci, s'exposen al públic a les oficines de l'Ajuntament i al tauló municipal d'edictes, pel termini de vint dies hàbils, a fi que els qui s'estimin interessats puguin formular quantes observacions, al·legacions o reclamacions tinguin per convenients.

Així mateix, els interessats podran presentar, en el termini d'un mes des del dia de finalització del termini d'exposició pública, els següents recursos:

- Amb caràcter previ i potestatiu, recurs de reposició previst en a l'article 14 del Reial decret legislatiu 2/2004 pel qual s'aprova el Text Refós de la llei reguladora de les Hisendes Locals.

- Reclamació econòmic administrativa que tindrà caràcter preceptiu previ al recurs contenciós administratiu, prevista en l'art. 137 de la Llei 7/1985, reguladora de les Bases de Règim Local, segons redacció donada per la Llei 57/2003, de mesures parar la modernització del govern local.

- No es podran simultaniejar tots dos recursos. En cas que sigui així s'atendrà el presentat en primer lloc desestimant-se el segon.

- Qualsevol altre recurs que estimin procedent.

En cas de no presentar-se reclamacions, els citats padrons s'entendran aprovats definitivament.

De conformitat amb l'establert en l'article 62.3 de la Llei 58/2003, de 17 de desembre, General Tributària, es posa en coneixement dels contribuents que el termini de pagament en període voluntari serà del 16 d'agost al 7 de novembre de 2022.

Transcorregut aquest termini sense que s'hagi satisfet el deute s'iniciarà el període executiu, de conformitat amb els articles 26, 28 i 161 de la Llei 58/2003, de 17 de desembre, General Tributària, la qual cosa determinarà l'exigència dels interessos de demora, així com els recàrrecs que corresponguin i, si escau, de les costes del procediment de constrenyiment.

 

Sant Joan de Labritja, 14 de juliol de 2022

El batle Antonio Marí Marí