Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MENORCA

Núm. 392726
Correcció d’errors de l’acord del Consell Executiu adoptat en sessió de caràcter ordinari de 23 de maig de 2022, relatiu a l’aprovació de l’Oferta pública per estabilització extraordinària del Consell Insular de Menorca (exp. 0605-2022-000003)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

 

Es fa pública la correcció d'errors aprovada pel Consell Executiu de dia 11 de juliol de 2022, de l'Oferta Pública d'Ocupació per a l'estabilització extraordinària del Consell Insular de Menorca i del personal del Consorci Sociosanitari de Menorca, del Consorci de Residus i Energia i del Consorci per a la Protecció de la Legalitat Urbanística en Sòl Rústic de l'Illa de Menorca, la qual va ser aprovada el 23 de maig de 2022 pel Consell Executiu, i es publica en el BOIB núm. 67 de 24 de maig de 2022, que a continuació es transcriu:

Primer. Rectificar els errors materials detectats en l'acord del Consell Executiu de dia 23 de maig de 2022, relatiu a l'aprovació de l'Oferta pública per a l'estabilització extraordinària del personal del Consell Insular de Menorca, que es presenta conjuntament amb el personal del Consorci Sociosanitari de Menorca, del Consorci de Residus i Energia i del Consorci per a la Protecció de la Legalitat Urbanística en Sòl Rústic de l'Illa de Menorca, en el sentit següent:

1. En el punt tercer de l'acord, on diu: «Les propostes de modificació incorporades per l'acord segon queden condicionades a l'aprovació del Ple del Consell Insular de Menorca, prèvia a la convocatòria de les places afectades, de la modificació de la plantilla i de la Relació de llocs de treball.»

Ha de dir:

«Les propostes de modificació incorporades per l'acord segon queden condicionades a l'aprovació del Ple del Consell Insular de Menorca, prèvia a la presa de possessió de les places afectades, de la modificació de la plantilla i de la Relació de Llocs de Treball.»

2. En l'ANNEX de l'acord, on diu:

 

ESTABILITZACIÓ

 

 

 

 

PLAÇA

Concurs

Concurs oposició

TOTAL

GRUP

VINCLE

ESCALA

 

 

PD

 

PD

 

 

 

 

METGE

1

0

0

0

1

A2

F

AET

Ha de dir:

 

ESTABILITZACIÓ

 

 

 

 

PLAÇA

Concurs

Concurs oposició

TOTAL

GRUP

VINCLE

ESCALA

 

 

PD

 

PD

 

 

 

 

METGE

1

0

0

0

1

A1

F

AET

3. Incorporar una plaça tècnic d'Administració general (TAG) a l'annex de l'acord i, consegüentment, modificar la suma total de l'annex, que passarà de 170 a 171, i el total de 203 a 204, en el sentit següent:

 

ESTABILITZACIÓ

 

 

 

 

PLAÇA

Concurs

Concurs oposició

TOTAL

GRUP

VINCLE

ESCALA

 

 

PD

 

PD

 

 

 

 

TÈCNIC ADMINISTRACIÓ GENERAL

1

0

0

0

1

A1

F

AGT

 

171

7

24

2

204

 

 

 

Segon. Publicar l'acord anterior en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) per a general coneixement.

Contra aquest acord, que no posa fi a la via administrativa, es pot interposar recurs d'alçada en el termini d'un mes a partir de l'endemà d'haver-se publicat en el BOIB. El recurs es pot interposar formalment davant el mateix Consell Executiu o davant la Comissió de Govern, que és l'òrgan competent per resoldre'l.

Contra la desestimació expressa d'aquest recurs d'alçada es pot interposar un recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma que correspongui en el termini de dos mesos comptadors a partir de l'endemà de rebre la notificació de la desestimació d'aquest recurs d'alçada.

Si han transcorregut tres mesos des de la interposició del recurs d'alçada i no s'ha rebut la notificació expressa, s'entén desestimat per silenci i es pot interposar el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma que correspongui, sense limitació de temps.

No obstant això, si escau, es pot interposar qualsevol altre recurs que consideri oportú. Tot això, de conformitat amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, i de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

 

Maó, 12 de juliol de 2022

Per delegació de la presidenta, El secretari del Consell Executiu Octavi Pons Castejón (Decret 427/2019, d'11 de juliol) (BOIB núm. 97 de 16-7-2019)