Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 390609
Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 12 de juliol de 2022 per la qual es publica una correcció d’errors de la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 30 de juny de 2022 per la qual s’aprova la llista de persones que han superat el concurs oposició per cobrir places vacants en la categoria psicòleg clínic/psicòloga clínica dependents del Servei de Salut convocat per mitjà de la Resolució de 21 de desembre de 2018

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. Per mitjà de la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 21 de desembre de 2018 (BOIB núm. 163, de 29 de desembre de 2018), es va convocar un concurs oposició per cobrir places vacants de la categoria psicòleg clínic/psicòloga clínica  dependents del Servei de Salut de les Illes Balears.

2. Per mitjà de la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 27 de juny de 2022 (BOIB núm. 85, de 30 de juny de 2022) es va aprovar la llista de persones que havien superat el concurs-oposició en qüestió.

3.  3. S'ha advertit un error material en l'annex 4 de la citada Resolució de 30 de juny de 2022, motiu pel qual és procedent fer una correcció.

Fonaments de dret

1. L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, estableix que les administracions públiques poden rectificar, en qualsevol moment, d'ofici o a instància dels interessats, els errors materials, aritmètics i de fet que hi hagi en els actes que dicti.                                                                             

2. L'article 56.1 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, estableix que la revocació dels actes de gravamen o desfavorables i la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en actes i disposicions administratives correspon a l'òrgan que hagi dictat l'acte o la disposició.

Per tot això dict la següent

Resolució

1. Rectificar l'error observat en l'annex 4 de la Resolució del director general del Servei de Salut de 30 de juny de 2022 per la qual s'aprova la llista de persones que han superat el concurs oposició per a cobrir places vacants de la categoria psicòleg clínic/psicòloga clínica dependents del Servei de Salut.

Allà on diu:

Descripció

Núm. Places

Illa

Hospital Mateu Orfila

3

Mallorca

Ha de dir:

Descripció

Núm. Places

Illa

Hospital Mateu Orfila

3

Menorca

 

2. Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en el portal web www.ibsalut.es.

 

(Signat electrònicament: 13 de juliol de 2022)

El director general del Servei de Salut Julio Miguel Fuster Culebras Per delegació de la consellera d'Administracions Públiques i Modernització (BOIB núm. 100, de 20/07/2019)