Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT D'ALCÚDIA

Núm. 389989
Determinació en règim de dedicació exclusiva el càrrec de Batle i les seves retribucions

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En compliment amb el disposat  l'article 75.5 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de bases de règim local, es fa públic l'acord plenari adoptat en sessió ordinària de data 7 de juliol de 2022, relatiu a la aprovació modificació del règim de dedicació, retribucions i indemnitzacions dels membres de la corporació.

6. Examen i aprovació proposta modificació règim dedicació retribucions i indemnització dels membres de la corporació.

Es presenta proposta de BATLIA de data 27/06/2022, que a continuació es transcriu:

“PROPOSTA SOBRE LA MODIFICACIÓ DEL RÈGIM DE DEDICACIÓ, RETRIBUCIONS I INDEMNITZACIÓ DELS MEMBRES DE LA CORPORACIÓ.

Conformement amb el disposat als articles 73.3, 75, 75.bis i 75.ter  de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de bases de règim local i l'article 74.2, 77,2 i 3 de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears, el Ple de l'Ajuntament determinarà els membres de les corporacions municipals que exerciran els seus càrrecs amb dedicació exclusiva o parcial, les seves retribucions i el règim de dedicació mínima per a la percepció de les dites retribucions.

Atès que mitjançant acord del ple de l'Ajuntament de data 22 de juliol de 2019 es varen determinar els càrrecs d'aquest Ajuntament en règim de dedicació exclusiva i amb dedicació parcial i les seves retribucions.

Atès que, entre els càrrecs en règim de dedicació exclusiva figura el de 1r. Tinent de batle, Sr. Domingo Bonnín Daniel.

Atès que el Ple de l'Ajuntament en sessió celebrada en data 4 de juny de 2022,  va proclamar Batle al Sr. Domingo Bonnin Daniel, es fa necessària la modificació de l'acord plenari de data 22 de juliol de 2019, per tal d'adaptar-lo a la situació actual.

Això atès, aquesta batlia sotmet a consideració del plenari l'adopció dels següents:

ACORDS

PRIMER.- Deixar sense efecte el càrrec en règim de dedicació exclusiva del 1r Tinent de Batle, Sr. Domingo Bonnín Daniel, acordat pel ple de l'Ajuntament en sessió de dia 22 de juliol de 2019.

SEGON.- Determinar en règim de dedicació exclusiva el càrrec de batle, Sr. Domingo Bonnin Daniel, amb efectes a partir de dia 4 de juny de 2022 i amb les següents retribucions:

Dedicació

Càrrec

Retribucions mensuals (x14)

Retribucions anuals

Exclusiva

Batle Sr. Domingo Daniel

4.000,00

56.000,00

TERCER.- Les quanties fixades seran objecte de revisió cada 1r de gener segons les variacions dels sous dels empleats públics.

QUART.- Publicar aquest acord en el tauler electrònic d'aquest Ajuntament i en el BOIB, en compliment del que disposa l'article 75.5 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de bases de règim local.”

Cosa que feim públic.

 

Alcúdia, a la data de la signatura (12 de juliol de 2022)

El batle Domingo Bonnin Daniel