Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I FORMACIÓ PROFESSIONAL

Núm. 389828
Resolució de la directora general de Personal Docent de 13 de juliol de 2022 per la qual es corregeixen els errors observats en l'annex 1 de la Resolució de la directora general de Personal Docent de 30 de juny de 2022 per la qual es convoca, per al curs 2022-2023, el procés d'adjudicació de destinacions provisionals per als funcionaris de carrera docents, i s'aproven les instruccions que l'han de regir, com també les instruccions que han de regir el procés d'adjudicació de substitucions

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. En el Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 87, de 5 de juliol, es va publicar la Resolució de la directora general de Personal Docent de 30 de juny de 2022 per la qual es convoca, per al curs 2022-2023, el procés d'adjudicació de destinacions provisionals per als funcionaris de carrera docents sense destinació definitiva i els desplaçats per manca d'horari, per als funcionaris docents als quals se'ls ha admès la sol·licitud de destinació en comissió de serveis, per als funcionaris docents en pràctiques i per als aspirants a funcionaris interins docents a centres públics d'ensenyament no universitari, i s'aproven les instruccions que l'han de regir, com també les instruccions que han de regir el procés d'adjudicació de substitucions.

2. S'ha observat un error en l'annex 1 de la Resolució esmentada: la instrucció 19.4.1. fa referència a uns subapartats que no existeixen, els 19.1.1, 19.2.1 y 19.1.3.

3. S'ha observat un error en l'annex 2 de la Resolució esmentada: l'apartat e) de la instrucció 3.2.5. no especifica que es tracta d'aspirants disponibles.

Fonaments de dret

1. L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions publiques, estableix que les administracions publiques poden rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instancia de les persones interessades, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes.

2. L'article 56.1 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règimen jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, disposa que la revocació dels actes de gravamen o desfavorables i la rectificació dels errors materials, aritmètics o de fet en actes i disposicions administratives corresponen a l'òrgan que hagi dictat l'acte o la disposició.

Per tot això, dict la següent

RESOLUCIÓ

1. Rectificar l'error observat en l'annex 1 de la Resolució de la directora general de Personal Docent de 30 de juny de 2022 per la qual es convoca, per al curs 2022-2023, el procés d'adjudicació de destinacions provisionals per als funcionaris de carrera docents sense destinació definitiva i els desplaçats per manca d'horari, per als funcionaris docents als quals se'ls ha admès la sol·licitud de destinació en comissió de serveis, per als funcionaris docents en pràctiques i per als aspirants a funcionaris interins docents a centres públics d'ensenyament no universitari, i s'aproven les instruccions que l'han de regir, com també les instruccions que han de regir el procés d'adjudicació de substitucions.

On diu:

  • 19.4.1. En els supòsits previstos en els punts 19.1.1, 19.2.1 i 19.1.3, si el funcionari interí que ocupa la plaça deixa de complir els requisits necessaris per ocupar-la o no pot acreditar-los a 30 de juny de 2023, el funcionari interí ha de cessar com a màxim el 30 de juny de 2023, sense perjudici d'altres causes de cessament.

Ha de dir:

  • 19.4.1. En els supòsits previstos en els punts 19.1, 19.2. i 19.3, si el funcionari interí que ocupa la plaça deixa de complir els requisits necessaris per ocupar-la o no pot acreditar-los a 30 de juny de 2023, el funcionari interí ha de cessar com a màxim el 30 de juny de 2023, sense perjudici d'altres causes de cessament.

2. Rectificar l'error observat en l'apartat e) de la instrucció 3.2.5. de l'annex 2 de l'esmentada Resolució.

On diu:

  • e) Els aspirants que hagin participat del tràmit previ d'especialitats considerades afins als àmbits, d'acord amb el punt 5.4 de l'annex 5 d'aquesta resolució.

Ha de dir:

  • e) Els aspirants disponibles que hagin participat del tràmit previ d'especialitats considerades afins als àmbits, d'acord amb el punt 5.4 de l'annex 5 d'aquesta resolució.

3. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, en la data de signatura electrònica (13 de juliol de 2022)

La directora general de Personal Docent Rafaela Sánchez Benítez