Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE PRESIDÈNCIA, FUNCIÓ PÚBLICA I IGUALTAT

Núm. 388994
Extracte de la Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat per la qual s’aprova la convocatòria de subvencions per a comunitats balears a l’exterior per al 2022

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Identificador BDNS: 637824

De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3.b) i 20.8.a) de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria de subvencions per a comunitats balears a l'exterior per al 2022. El text complet es pot consultar a la Base de dades nacional de subvencions (http://www.infosubvenciones.es/bdnstrans/GE/ca/index).

Primer

Entitats beneficiàries

Poden ser beneficiaris de les subvencions que preveu aquesta convocatòria les associacions o els centres socials legalment reconeguts, sense finalitat de lucre i amb personalitat jurídica pròpia al territori on es trobin assentats i constituïts com a comunitats balears a l'exterior, que compleixin els requisits que estableix l'apartat 4.2 de la convocatòria.

Segon

Objecte

L'objecte d'aquesta convocatòria és determinar les subvencions per a les comunitats balears establertes fora del territori de la comunitat autònoma de les Illes Balears per al 2022, per tal que puguin dur a terme les seves finalitats de manteniment dels lligams amb les Illes Balears i amb la seva història, cultura i llengua.

L'objecte de les ajudes és dur a terme activitats de promoció social, econòmica i cultural de les Illes Balears. Així mateix, es poden subvencionar les activitats o inversions que, pel seu marcat caràcter social, requereixin una atenció especial de les institucions. Concretament, són actuacions subvencionables: a) Funcionament, manteniment i millora de les seus; b) Les activitats de promoció i difusió de les Illes Balears, la seva cultura i la seva llengua

Tercer

Bases reguladores

Aquesta convocatòria es regeix pel Decret 103/1998, de 20 de novembre, pel qual es regulen les ajudes públiques en favor de les comunitats balears assentades fora de les Illes i de les entitats associatives per al foment de la participació ciutadana (BOCAIB núm. 150, de 24 de novembre), modificat pel Decret 248/1999 (BOCAIB núm. 151, de 4 de desembre), pel Decret 73/2001 (BOIB núm. 67, de 5 de juny) i pel Decret 9/2004 (BOIB núm. 17, de 2 de febrer).

Quart

Quantia

L'import màxim que es destina a la convocatòria és de 65.000€ (seixanta-cinc mil euros) amb càrrec a les partides pressupostàries corresponents dels pressuposts generals de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per a l'any 2022.

La determinació de l'import de la subvenció s'estableix en l'apartat 10 de la convocatòria d'acord amb els criteris prevists en l'apartat 12.

Cinquè

Termini de presentació de sol·licituds

Les sol·licituds de les ajudes es poden presentar en qualsevol moment a partir de l'endemà de la publicació de la convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i fins al 15 de novembre de 2022. En el cas que s'exhaureixi el crèdit destinat a la convocatòria, s'ha de publicar, també en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, una resolució d'ampliació del crèdit destinat a la convocatòria o de suspensió de la concessió de noves ajudes.

Els models per presentar la sol·licitud estan disponibles a la pàgina web de la Direcció General de Relacions Institucionals i Cooperació Local de la Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat i a la seu electrònica d'aquesta Administració.

 

(Signat electrònicament:7 de juliol de 2022)

La consellera de Presidència, Funci´ó Pública i Igualtat

Mercedes Garrido Rodríguez