Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE CALVIÀ

Núm. 388958
Aprovació inicial de la Revisió del Pla General del municipi de Calvià

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El ple de l'Ajuntament de Calvià, en sessió de 30 de juny de 2022, va adoptar el següent Acord:

PRIMER.- Aprovar inicialment la Revisió del Pla General del municipi de Calvià, formulada en dos documents plenament diferenciats, segons s'estableix a la Disposició Transitòria Segona de la LUIB: El Pla General i el Pla d'Ordenació Detallada, juntament amb els estudis complementaris que els acompanyen.

SEGON.- Sotmetre l'expedient, comprensiu del Pla General, del d'Ordenació Detallada i els Estudis Complementaris, a informació pública per termini de seixanta (60) dies mitjançant anunci en el tauler d'anuncis, publicació de la part resolutiva de l'Acord en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, en un dels diaris de major circulació a Mallorca, i a la seu electrònica de l'Ajuntament de Calvià, en la qual hi ha de constar la documentació completa que integra l'instrument. La publicació de l'anunci d'informació pública en el Butlletí Oficial de les Illes Balears farà constar el localitzador uniforme de recursos de la seu electrònica per accedir a tota la documentació: http://www.calvia.com/pg2022

Durant aquest període quedarà l'expedient de manifest a la Sala que s'habiliti expressament a l'efecte, en horari d'atenció al públic, de dilluns a divendres, de 9 a 14:00 hores. En aquest termini, igualment els interessats podran formular les al·legacions que tinguin per convenient per a la defensa dels seus drets i interessos.

TERCER.- Suspendre la tramitació i aprovació de plans de desenvolupament, instruments de gestió i l'atorgament d'autoritzacions i llicències urbanístiques, o presentació de comunicacions prèvies per a tot el municipi de Calvià, segons estableix l'article 51 de la LUIB i, per tant, sempre que les noves determinacions suposin modificació del règim urbanístic vigent. Si els projectes acrediten el compliment de les noves i antigues determinacions, s'aixecarà la suspensió automàticament i es podrà atorgar llicència. La durada de la suspensió comprèn el termini de 2 anys des de la publicació de l'acord d'aprovació inicial, o fins a l'aprovació provisional.

QUART.-Assenyalar com a àrees principalment afectades per la suspensió les següents:

Urbanitzable Ampliació del Polígon Son Bugadelles, 33,32 ha

Urbanitzable Triangle Galatzò (Ecobarri HPO) 13,4 ha

Unitats d'Actuació (exceptuant aquelles que no presenten modificacions respecte a la normativa PGOU'12)

CINQUÈ.- La suspensió de llicencies en el Nucli Rural de Son Font es mantindrà, de conformitat amb la Modificació Puntual aprovada definitivament pel Ple municipal, en sessió de 31 de maig de 2018, corregida per Acord de Ple de 14 de juny 2018 (BOIB núm. 76, de 21 de juny 2018) fins l'aprovació del Pla Especial que actualment es troba en fase de redacció per l'Entitat de Conservació de Son Font.

SISÈ.- Estendre els efectes de la interrupció del procediment d'atorgament de les referides llicències als qui tinguessin presentades sol·licituds de llicència amb 3 mesos d'antelació a la data de publicació d'aquest Acord.

SETÈ.- Requerir els informes, dictàmens o un altre tipus de pronunciaments dels òrgans i entitats administratives gestores d'interessos públics afectats i contemplats a l'apartat 5 d'aquesta proposta, que hauran de ser emesos en aquesta fase de tramitació del Pla General i en els terminis que estableixi la legislació sectorial corresponent.

VUITÈ.- Ordenar la implementació de les observacions formulades pel Consell Insular de Mallorca en quant al compliment de la Modificació Tercera del PTIM, en els termes de l'informe emès pel Servei d'Ordenació del Territori en data 14 de juny de 2022.

(Signat electrònicament: 12 de juliol de 2022)

El tinent d'alcalde delegat d'Urbanisme, Comerç i Activitats (Per delegació de 17 de juny de 2019) Marc López Expósito