Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT D'ANDRATX

Núm. 388429
Constitució Junta Govern Local

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Sra. Batlessa Presidenta d'aquesta Corporació Municipal, entre d'altres, ha adoptat el Decret, núm. 1843/2022, de 06 de juliol, que literalment diu així:

“La Sra. Estefanía Gonzalvo Guirado, Batlessa Presidenta de l'Excel·lentíssim Ajuntament d'Andratx, per acord del Ple de la Corporació Municipal reunit en sessió extraordinària dia 5 de juliol de 2022, a l'empar i de conformitat amb el que disposa l'article 23 de la Llei, núm. 7/85, del 2 d'abril, Reguladora de les Bases del Règim Local i l'article 52 del Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals, aprovat per Reial Decret, núm. 2568/1986, de 28 de novembre, i a la Llei, núm. 20/2006, de 15 de desembre, Municipal i de Règim Local de les Illes Balears, al respecte; tinc a be en dictar la següent

RESOLUCIÓ

PRIMER. – La Junta de Govern, presidida per aquesta Batlia, estarà integrada per cinc Tinents de Batlia, número no superior al terç del número legal dels Regidors que integren la Corporació Municipal.

SEGON. – Nomenar membres integrants de la Junta de Govern d'aquest Ajuntament als cinc Tinents de Batlia, tots ells membres de la Corporació Municipal

1r. Tinent de Batlia, al Sr. Llorenç Suau Simó

2n. Tinent de Batlia, al Sr. Àngel Hoyos Vich

3r. Tinent de Batlia, al Sr. Jaume Porsell Alemany

4t. Tinent de Batlia, a la Sra. Francisca Castell Tomás

5è. Tinent de Batlia, a la Sra. Magdalena Juan Pujol

TERCER. - La Junta de Govern Local celebrarà les sessions amb una periodicitat setmanal, els DIVENDRES no festius, de cada mes de l'any, a les NOU HORES, (09'00 hores), a les dependències d'aquest Ajuntament, prèvia convocatòria d'aquesta Batlia Presidència.

QUART. - Facultar a la Sra. Batlessa Presidenta per a suspendre la celebració de les sessions de la Junta de Govern Local del mes d'agost i per alterar les festes de la Setmana Santa i les de Nadal, com a conseqüència dels períodes de vacances i quan no alteri la gestió dels assumptes municipals. Així com posposar o avançar la celebració de les sessions ordinàries de la Junta de Govern Local, en la mateixa setmana de la celebració, quan el dia fixat sigui festiu.

CINQUÈ. - D'acord al què preveu l'article, núm. 114.2 del Reial Decret, núm. 2668/1986, de 28 de novembre, pel qual s'aprova el Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals es recorda que la Junta de Govern Local, la competència bàsica la qual és donar assistència i assessorament a aquesta Batlia Presidència en l'exercici de les seves atribucions, ostentarà per delegació les competències següents:

- Concedir Llicències d'Activitats que comprenen l'obertura d'establiments febrils, industrials i comercials.

- Concedir llicències urbanístiques i comunicacions prèvies previstes en la Llei núm. 12/2017, de 29 de desembre, d'Urbanisme de les Illes Balears

- Realitzar informes municipals sobre les autoritzacions d'activitats que s'hagin de declarar d'interès general, prevists en la Llei, núm. 6/1997, de 8 de juliol, de Sòl Rústic de les Illes Balears.

- Assumir la competència en matèria de disciplina urbanística de conformitat amb el que disposa la Llei núm. 12/2017, de 29 de desembre, d'Urbanisme de les Illes Balears.

- Resoldre els recursos de reposició que s'interposin contra els acords adoptats en les matèries delegades per aquesta Batlia, d'acord amb l'art. 115 del Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals, aprovat per Reial Decret, núm. 2568/1986, de 28 de novembre.

- Assumir la competència de la concessió d'ajudes, subvencions i beques econòmiques.

SISÈ. – Del present Decret se'n donarà compte a l'Ajuntament Ple en la primera sessió que celebri, notificant-se als designats, i és publicarà en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, sense perjudici de la seva efectivitat des del dia següent de la signatura del mateix.

SETÈ. - Queden derogats els Decrets i Resolucions així com qualsevol altre resolució que s'oposi al contingut del present Decret.

El qual es fa públic pel seu coneixement en general.

 

Document signat electrònicament (7 de juliol de 2022)

(La batlessa-presidenta Estefanía Gonzalvo Guirado)