Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'AFERS SOCIALS I ESPORTS

Núm. 387247
Anunci mitjançant el qual es fa pública la modificació de la composició de la Junta Directiva de la Federació Balear de Karate i D.A corresponent al període 2020-2024

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

D'acord amb l'article 20.4 del Decret 86/2008, d'1 d'agost, pel qual es despleguen i es regulen els processos electorals de les federacions esportives de les Illes Balears, el 6 de març de 2021 es va publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears la ratificació de la presidenta i la composició de la Junta Directiva de la Federació Balear de Karate i D.A un cop finalitzat el procés electoral corresponent al període 2020-2024.

El 5 d'abril, 16 de juny i 22 de juny de 2022, la Federació Balear de Karate i D.A va comunicar a la Direcció General d'Esports la dimissió del senyor Bartolomé Carreras Cardona com a vocal de la Junta Directiva i la designació del senyor José Luis Taltavull Sanz com a nou vocal de la junta directiva de la federació.

L'Assemblea General de la Federació Balear de Karate i D.A va adoptar a la sessió extraordinària de 31 de juliol de 2020, entre d'altres acords i per tal de dur a terme el procés electoral corresponent al període 2020-2024, que la Junta Directiva seria nomenada pel president. Aquest acord va esser ratificat mitjançant Resolució del director general d'Esports de 2 d'octubre de 2020.

Per tant, novament es fa pública la composició de la Junta Directiva de la Federació Balear de Karate i D.A, que és la següent:

José del Pozo Ríos, president

Francisco Mota Santos, vicepresident

Ana Nicolás Socías, secretària

Juan Amengual Colmillo, tresorer

José Torres Cardona, vocal

Manuel Román García, vocal

José Luis Taltavull Sanz, vocal

 

(Signat electrònicament:30 de juny de 2022)

El director general d'Esports

Carles Gonyalons Sureda