Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE DEIÀ

Núm. 386966
Resolució de Batlia de delegació especial de competències

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Lluís Enric Apesteguia Ripoll, batle de l'Ajuntament de Deià, fent ús de les atribucions que em són conferides, per la present RESOLC

Primer.- NOMENAR com a delegada especial de tot allò que té relació amb l'expedient 44/2018 a la regidora Maria Cristina López Martí.

Segon.- Aquesta delegació especial es fa d'acord amb el que disposa l'article 43 punt 5 lletra a del Reial Decret 2568/1986 de 28 de novembre referent a un projecte o assumpte determinat. En aquest cas l'eficàcia de la delegació tendrà totes les facultats delegables de la batlia, inclosa la d'emetre actes que afectin tercers, segons allò que determina.

Tercer.- Aquesta delegació tendrà validesa mentre aquest expedient no sigui conclòs.

Quart.- PUBLICAR, de conformitat amb el que disposa l'article 44 del Reial Decret 2568/1986 de 28 de novembre, pel que s'aprova el Reglament d'organització, funcionament i règim jurídic dels ens locals, la present resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Cinquè.- COMUNICAR aquesta Resolució a la regidora afectada. Sisè.- DONAR COMPTE al Ple de l'Ajuntament d'aquesta resolució.

 

Deià, 5 de maig de 2021

El batle Lluís Enric Apesteguía Ripoll