Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE MARIA DE LA SALUT

Núm. 386965
Exposició publica. Aprovació inicial de la modificació de l'Ordenança Fiscal reguladora de l'Impost sobre l'Increment de Valor dels Terrenys de Naturalesa Urbana

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

 

Expedient núm.: 13/2022

Procediment: disposicions normatives (aprovació, modificació o derogació)

Assumpte: modificació de l'Ordenança Fiscal reguladora de l'Impost sobre l'Increment de Valor dels Terrenys de Naturalesa Urbana (plusvàlua municipal)

Document signat per: el Sr. Batle

El Sr. Bernat Quetglas Jordà, en la seva condició de Batle President de l'Ajuntament de Maria de la Salut, província Illes Balears,

Fa saber:

Que el Ple de la Corporació Local, en data 11 de juliol de 2022, reunit en Sessió ordinària, primera convocatòria, va acordar, per unanimitat dels membres presents, l'aprovació inicial de la modificació Ordenança Fiscal reguladora de l'Impost sobre l'Increment de Valor dels Terrenys de Naturalesa Urbana.

En compliment de l'article 17 del Reial decret legislatiu 2/2004, de 5 de març, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei reguladora de les Hisendes Locals, s'estableix un període d'exposició pública de trenta dies, dins dels quals les persones interessades podran examinar l'Expedient i presentar les reclamacions que estimin oportunes.

Finalitzat el període d'exposició pública, sense presentar-se reclamacions, s'entendrà definitivament adoptat l'acord, fins llavors provisional, sense necessitat d'acord plenari.

L'acord d'aprovació inicial s'exposarà a la Seu electrònica i en el Tauler d'anuncis de la Corporació Local, també durant trenta dies.

 

Maria de la Salut, 12 de juliol de 2022

El batle president Bernat Quetglas Jordà