Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE MOBILITAT I HABITATGE

Núm. 386381
Resolució del conseller de Mobilitat i Habitatge de 8 de juliol de 2022 per la qual es sotmet a informació pública el Projecte de Decret pel qual es desenvolupa el règim especial de prestació dels transports marítims entre les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

 Fets

1. El 12 de maig de 2022 es va publicar al BOIB (núm. 62) la resolució del conseller de Mobilitat i Habitatge per la qual se sotmet a informació pública el Projecte de Decret pel qual es desenvolupa el règim especial de prestació dels transports marítims entre les Illes Balears.

2. El 28 de maig de 2022 es va publicar al BOIB (núm. 69) la resolució del conseller de Mobilitat i Habitatge de 20 de maig de 2022 per la qual s'amplia el termini d'informació pública del Projecte de Decret pel qual es desenvolupa el règim especial de prestació dels transports marítims entre les Illes Balears.

3. El 16 de juny de 2022 es va publicar al BOIB (núm. 78) el Decret llei 6/2022, de 13 de juny, de noves mesures urgents per reduir la temporalitat en l'ocupació pública de les Illes Balears. A la seva disposició final vuitena s'introdueixen  modificacions a la Llei 11/2010, de 2 de novembre, d'ordenació del transport marítim de les Illes Balears.

4. Les modificacions introduïdes a la Llei 11/2010, de 2 de novembre, d'ordenació del transport marítim de les Illes Balears, així com també un primer estudi de les al·legacions rebudes en el període d'informació pública, han obligat a introduir importants modificacions a l'esborrany del Projecte de Decret pel qual es desenvolupa el règim especial de prestació dels transports marítims entre les Illes Balears.

Per tant, es considera adient sotmetre a informació publica aquest nou esborrany del Projecte de Decret pel qual es desenvolupa el règim especial de prestació dels transports marítims entre les Illes Balears.

Fonaments de dret

1. La Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

2. La Llei 1/2019, de 31 de gener, del Govern de les Illes Balears.

3. La Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Sotmetre a informació pública l'esborrany del Projecte de Decret pel qual es desenvolupa el règim especial de prestació dels transports marítims entre les Illes Balears, i posar-lo a disposició de les persones interessades a la seu de la Direcció General de Transport Marítim i Aeri (c/ gremi de corredors, núm. 10, 3ª planta, Polígon de Son Rossinyol, Palma), a la pàgina web de la Direcció General de Transport Marítim i Aeri i a la pàgina web de Participació Ciutadana del Govern de les Illes Balears.

2. Fixar el termini per a la informació pública en deu dies hàbils des de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears. Les al·legacions s'han de presentar a la seu de la Direcció General de Transport Marítim i Aeri (c/ gremi de corredors, núm. 10, 3ª planta, Polígon de Son Rossinyol, Palma), o en qualsevol dels llocs que determina l'article 16 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i han d'anar adreçades a la Conselleria de Mobilitat i Habitatge (Direcció General de Transport Marítim i Aeri).

3. Habilitar la possibilitat de presentar-hi al·legacions per mitjans telemàtics mitjançant l'apartat Participació en l'elaboració de normativa de la pàgina web de Participació Ciutadana del Govern de les Illes Balears, dins del termini que s'estableix en l'apartat anterior, d'acord amb l'article 34.2.f) de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Sempre que les al·legacions presentades mitjançant la web incloguin la identificació de la persona o entitat que fa les al·legacions, s'inclouran en l'expedient d'elaboració normativa, tot i que no constin en el registre d'entrada electrònic de l'Administració de la Comunitat Autònoma. A aquest efecte, el funcionari o funcionària de l'òrgan competent de la tramitació del procediment normatiu que les rebi electrònicament ha d'emetre una diligència de les al·legacions presentades.

4. Ordenar la publicació d'aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant el conseller Mobilitat i Habitatge en el termini d'un mes comptador des de l'endemà que s'hagi publicat en el Butlletí Oficial de les Illes Balears,d'acord amb el que disposen l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 44, de 3 d'abril), i l'article 124 de la Llei 39/2105, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú (BOE núm. 236, de 2 d'octubre).

També es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu, en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de publicar-se en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, d'acord amb el que estableix l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa (BOE núm. 167, de 14 de juliol).

 

Palma, en la data de la signatura electrònica:(11 de juliol de 2022)

El conseller de Mobilitat i Habitatge

Josep Marí i Ribas