Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE MARIA DE LA SALUT

Núm. 385513
Exposició pública Document Avanç PG i POD Maria de la Salut

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

 

Expedient núm.: 998/2021, en relació amb el núm. PLN/2022/3

Procediment: Planejament General

Assumpte: publicació i exposició pública de la documentació de la Fase 1, Avanç del PG i POD del municipi de Maria de la Salut, entregada pel Consell de Mallorca

Document signat per: el Sr. Batle

 

ANUNCI EXPOSICIÓ PÚBLICA DOCUMENT AVANÇ PG I POD MARIA DE LA SALUT

El Sr. Bernat Quetglas Jordà, en la seva condició de Batle President de l'Ajuntament de Maria de la Salut, província Illes Balears,

FA SABER

Que, el Ple de la Corporació Local, en la sessió ordinària celebrada dia 11 d'abril de 2022, primera convocatòria, va acordar, pel vot favorable de la majoria absoluta del número legal dels seus membres, aprovar la publicació i exposició pública de la documentació de la Fase 1, Avanç del Pla General i Pla d'Ordenació Detallada del municipi de Maria de la Salut, entregada pel servei de Planejament del Consell de Mallorca en data 10 de desembre de 2021, registre núm. 2021-E-RC-1637, i complementada en data 23 de març de 2022, registre núm. 2022-E-RC-365, per un termini de quaranta-cinc dies (45), a comptar des de l'endemà al dia de la publicació del present acord en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Les persones interessades podran exercitar el seu dret a la informació en les Oficines municipals, situades en la Plaça des Pou núm. 13, de Maria de la Salut, de dilluns a divendres, de les 8.30 hores a les 14.30 hores.

Igualment, es podrà consultar la documentació de referència en la Seu electrònica de la Corporació Local:

https://mariadelasalut.sedelectronica.es

Que, en compliment del que es disposa en els articles 52 de la Llei 12/2017, de 29 de desembre, d'Urbanisme de les Illes Balears, i 21.4 del Reglament general de la Llei 2/2014, de 25 de març, d'ordenació i ús del sòl, per a l'illa de Mallorca, se sotmet a Informació Pública la documentació de la Fase 1, Avanç del PG i POD del municipi de Maria de la Salut, per un termini de quaranta-cinc (45) dies, perquè es puguin formular suggeriments o altres alternatives de Planejament.

 

Maria de la Salut, document signat electrònicament: 11 de juliol de 2022

(El batle president Bernat Quetglas Jordà)