Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE CALVIÀ

Núm. 351536
Resolució de concessió de les subvencions de l'Ajuntament de Calvià, relativa a la convocatòria d'ajudes per a Associacions i Altres Entitats sense ànim de lucre que desenvolupen programes de control i esterilització de colònies de felins en el terme municipal de Calvià per l’any 2022

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Junta de Govern Local, en sessió celebrada el dia 23 de febrer de 2022 va aprovar la convocatòria per concedir subvencions per a Associacions i Altres Entitats sense ànim de lucre que desenvolupen programes de control i esterilització de colònies felines situades al terme municipal de Calvià (BOIB núm 37 de 15 de març de 2022)

Transcorregut el termini de presentació de sol·licituds, el 29 d'abril de 2022 es reuneix la Comissió de valoració per deliberar i proposar la resolució d'aquesta convocatòria d'acord amb les bases reguladores.

La Junta de Govern Local, en sessió celebrada el dia 26 de maig de 2022 va aprovar la proposta de la Comissió de valoració per la concessió de subvencions de l'esmentada convocatòria, i es procedeix a publicar en el Butlletí Oficial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears l'Acord adoptat, per la seva difusió i el seu coneixement públic.

ACORD

Primera. CONCEDIR l'ajuda econòmica d'22.000,00€ a l'entitat BALDEA pel desenvolupament de programes de control i esterilització de colònies felines al municipi de Calvià.

Segona. Requerir al beneficiari perquè executi i justifiqui la subvenció rebuda una vegada executat les actuacions subvencionades d'acord amb la base dotzena de la convocatòria

Contra el present acord, que posa fi a la via administrativa, es pot interposar recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos, a comptar des del dia de la publicació del present edicte en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, d'acord amb el que establia els articles 10 i 46 de la Llei 29/1998, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

  

Calvià, (signat electrònicament 21 de juny de 2022)

La tinenta de batle, delegat de Joventut, Participació Ciutadana, Medi ambient, Transició ecològica i Memòria democràtica

(Per delegació de Batlia de 15 de juny de 2021)

Marga Plomer Fornes