Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'AFERS SOCIALS I ESPORTS

Núm. 348885
Extracte de la Resolució de la consellera d’Afers Socials i Esports per la qual es convoquen ajuts per la millora i modernització de les instal·lacions esportives de les Illes Balears en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència - finançat per la Unió Europea - Next Generation EU

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS: 634207

De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3.b y 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet es pot consultar a la base de dades nacional de subvencions (http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index):

1. Beneficiaris

  • Es poden beneficiar de les subvencions que preveu aquesta convocatòria les entitats locals de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, contemplades a l'article 3 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les bases de règim local.

2. Finalitat

  • La finalitat és modernitzar la Xarxa de Centres d'instal·lacions esportives existents a la comunitat autònoma de les Illes Balears, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència - finançat per la Unió Europea - Next Generation EU.

3. Bases reguladores:

  • Ordre de la consellera d'Afers Socials i Esports de 12 de febrer de 2021 per la qual s'estableixen les bases reguladores per concedir subvencions en matèria d'esports. (BOIB núm. 23, de 16 de febrer).

4. Import:

  • La dotació de la convocatòria és de 3.963.726,49 euros.

5. Termini de presentació de sol·licituds:

  • El termini per presentar les sol·licituds acaba és de tres mesos a contar des de l'endemà que es publiqui aquesta convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears

 

Palma, 17 de juny de 2022

La consellera d'Afers Socials i Esports Fina Santiago Rodríguez