Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE SANTANYÍ

Núm. 343755
Decret d'avocació de competències fetes a la Junta de Govern Local

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La batlessa de l'Ajuntament de Santanyí, en data deu de juny de dos mil vint-i-dos, va dictar la Resolució núm. 2022/801 que a continuació es transcriu:

"DECRET

Antecedents

  1. Vist que en data 10.06.2021, per batlia es va firmar un decret de delegació de competències a favor de la Junta de Govern Local.
  2. Que aquesta delegació es va publicar al BOIB núm. 78 de 12.06.2021 i al portal de transparència de la web municipal.
  3. Que després de quasi un any de la seva aplicació i vist que s'han anat produint retards en alguns procediments relacionats amb dues de les delegacions atorgades, i per tal d'agilitzar-ne determinats temes, es fa necessari la recuperació de la delegació relacionada amb l'ocupació de vies públiques i amb altres actuacions dels serveis de transport, excepte les autoritzacions

Per tot el que s´ha exposat, en virtut de les facultats que em són conferides per la legislació vigent, DISPÒS:

Primer. Recuperar dues delegacions fetes a favor de la Junta de Govern Local el dia 10.06.2021, referents als temes de l'ocupació de vies públiques i amb altres actuacions dels serveis de transport, excepte les autoritzacions.

Segon. Aquesta resolució es notificarà a les persones interessades, es publicarà al BOIB i al Portal de Transparència de la web municipal."

 

Santanyí, a la data de la signatura electrònica (17 de juny de 2022)

La batlessa Maria C. Pons Monserrat