Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I FORMACIÓ PROFESSIONAL

Núm. 343002
Resolució de la directora general de Personal Docent de dia 16 de juny de 2022, per la qual es nomena als representats de les organitzacions sindicals que ho han sol·licitat com a personal col·laborador en la vigilància del bon funcionament del procés selectiu convocat per Resolució de la directora general de Personal Docent de 29 de novembre de 2021 per la qual es convoquen les proves selectives d’ingrés, accés i adquisició de noves especialitats als cossos docents

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

https://photos.google.com/share/AF1QipNfChyhAEnYneCIYbc- jIM5ApRtkueRu6RIj8iZgl2HDNiNm33ZDtEmLNp3_A9Tcw/photo/AF1QipNzi-LNwW5JrHRSu34bfPYkCYchIEt8pyV9TD18? key=aTNsbkNRQmNHdUhHcktvZzhIbXp6TURXdGo3WTNR

El Decret 62/2011, de 20 de maig, pel qual es regulen les modalitats de col·laboració en les activitats formatives i en els processos selectius i de provisió organitzats per l'Escola Balear d'Administració Pública, i s'aprova el barem de les indemnitzacions que se'n deriven, al seu article 39 estableix que les persones representants de les organitzacions sindicals poden assistir, exercint les funcions de vigilància i vetlla del bon desenvolupament dels processos selectius, previstes en l'article 51 de la Llei 3/2007.

La directora general de Personal Docent d'acord amb l'apartat 1.a) de la Resolució del conseller d'Educació i Formació Professional de 19 de març de 2021 de delegació de determinades competències en matèria de gestió de personal en la directora general de Personal Docent (BOIB núm. 41, de 25 de març), és competent per dictar aquesta Resolució.

Per tot això, dict la següent

RESOLUCIÓ

Primer. Nomenar com a personal col·laborador en la vigilància del bon funcionament del procés selectiu necessari per al desenvolupament de les proves, els membres de les organitzacions sindicals que ho han sol·licitat i que es relacionen a continuació:

Calvo García, María Llanos (Alternativa)

Herrera Lora, Carme (Alternativa)

Rodríguez Molina, Àgueda (Alternativa)

Triay Enrich, Maria del Mar (Alternativa)

Vila Mengual, Maria Gràcia (Alternativa)

Alcaraz Escandell, Carolina (ANPE)

Calderon Ramírez, Ana I. (ANPE)

Grau Colom, Federico (ANPE)

Parera Salvà, Gullermo A. (ANPE)

Pérez Crespo, Felipe (ANPE)

Pla Català, Francisco (ANPE)

Servera Carrió, Pau (ANPE)

Vaquer Petersen, Yasmina (ANPE)

Villatoro González, Víctor (ANPE)

Arroyo López, Carolina Pilar (CCOO)

Barceló Riera, Petra (CCOO)

Bosch Salas, Mateu (CCOO)

Devis Luján, Mario Miguel (CCOO)

Duran Rosselló, Pere (CCOO)

López Anguita, Beatriz (CCOO)

Marín Garrido, José Antonio (CCOO)

Mercant Tomás, Antònia (CCOO)

Ortiz Sobrino, Óscar (CCOO)

Parreño Rodríguez, Minerva (CCOO)

Bibiloni i Morro, Catalina (STEI)

Bonet Vidal, Marta (STEI)

Cabrera Villalonga, Carles (STEI)

Carretero Moreno, Rafael (STEI)

Estelrich Rigo, Bartomeu (STEI)

Fabregat Mestre, Jaume (STEI)

Fiol Capellà, Margalida (STEI)

Garcias Mas, Damiana (STEI)

Hernández Pons, Sara (STEI)

Lomas Torres, Pere (STEI)

Maylin San Martín, Aida (STEI)

Morey Illa, Jaume (STEI)

Nadal Fullana, Sebastià Montserrat (STEI)

Orell Bonet, Cosme (STEI)

Rosselló Horrach, Carolina (STEI)

Sansaloni Pons, Damià (STEI)

Santafé Zarzo, Ricard (STEI)

Segura Gelabert, Lluís (STEI)

Tur Planells, Joana (STEI)

Andolz Bielsa, Noemí (UGT)

Cabot Polo, Beatriz (UGT)

Cortés Ferri, Raquel (UGT)

Jaume Vidal, Coloma del Pilar (UGT)

Martí Seguí, Maria de la Asunción (UGT)

Nieto Hernández, Cristina (UGT)

Picó Veny, Antoni (UGT)

Regueiro de las Heras, Maria del Rosario (UGT)

Tortonda Dasca, Azahar (UGT)

Carmona Roca, Maria Dolors (UOB)

Farelo Moyà, Isabel (UOB)

Font Gomila, Aleix (UOB)

Moll Bosch Sònia Àngels (UOB)

Palmer Forés, Ignasi (UOB)

Planells Ferrer, Maria Rita (UOB)

Salom Pol, Maria Magdalena (UOB)

Soler Rubí, Antònia (UOB)

 

Segon. Indicar que tal com estableix l'article 39 del Decret abans esmentat aquest personal col·laborador  pot assistir, sense veu ni vot, a la constitució del tribunal, a la realització de les diferents proves selectives, a les sessions de revisió de les puntuacions dels exercicis i dels mèrits, amb la citació prèvia de les persones que ho hagin sol·licitat, com també a les de publicació de les llistes de puntuacions d'exercicis i de mèrits i, en general, a les que no siguin de deliberació del tribunal, sens perjudici de les seves facultats de sol·licitar informació sobre diferents aspectes del procés selectiu i d'exercir el seu dret a presentar les queixes, denúncies i al·legacions que considerin oportunes.

D'altra banda, els tribunals han de facilitar la labor de les persones representants sindicals en el desenvolupament de les seves funcions, sense que això afecti l'agilitat del procés selectiu.

Tercer. Informar que el personal col·laborador ha de percebre la indemnització diària per sessió i dia que s'indica a l'annex 10 del Decret  62/2011, sempre que la persona que exerceix la presidència del tribunal certifiqui que han assistit a la sessió completa.

Quart. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar un recurs potestatiu de reposició davant la directora general de Personal Docent en el termini d'un mes comptador des de l'endemà d'haver-se publicat en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i els articles 25.5 i 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També hi poden interposar un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà d'haver-se publicat en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, d'acord amb els articles 10 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

Palma, en la data de signatura electrònica (16 de juny de 2022) La directora general de Personal Docent Rafaela Sánchez Benítez