Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

FUNDACIÓ MALLORCA TURISME

Núm. 342786
Resolució de concessió, reconeixement i liquidació de l’obligació derivada de la convocatòria d’un Hackathon en el marc del Fòrum Internacional de Turisme Sostenible

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. Resolució del director de la Fundació Mallorca Turisme per la qual s'aprova la Convocatòria d'un Hackathon en el marc del Fòrum International de Turisme Sostenible de 25 de febrer de 2022 (BOIB núm. 31, d'1 de març de 2022).

2. El 8 d'abril de 2022 va tenir lloc el Hackathon en el Palau de Congressos de Palma, on es va dur a terme el Fòrum Internacional de Turisme Sostenible.

3. Acta de les deliberacions del Jurat de 7 de juny de 2022, on es concreta el resultat de les valoracions.

4. Revisat el compliment dels requisits dels guanyadors es comprova que hi ha dues persones que no els compleixen i, per tant, queden excloses de la convocatòria per no haver-se presentat mitjançant sol·licitud en el registre electrònic de la Fundació Mallorca Turisme.

5. D'acord amb la convocatòria, cada equip guanyador del SDS Hackathon se'n durà un premi en metàl·lic de 5.000 € a distribuir en parts iguales entre els cinc participants de l'equip. Després de les valoracions del Jurat hi ha tres premis, un per cada repte: aigua, alimentació i mobilitat, però amb la particularitat que el grup no està format per cinc membres sinó per quatre o tres membres per la qual cosa la part del quart o cinquè participant queda deserta. Els grups no han pogut estar formats per cinc membres per no haver-hi participants suficients o per no complir els requisits establerts en la convocatòria.  

6. Hi ha crèdit adequat i suficient en el pressupost de la Fundació de 2022 per fer front al pagament dels premis derivats de la convocatòria.

7. El director de la Fundació Mallorca Turisme ha emès el certificat de l'article 48.5 de l'Ordenança general de subvencions.

8. D'acord amb la Disposició addicional primera, punt 3, de l'Ordenança general de subvencions, els guanyadors han fet declaració responsable de compliment dels requisits de l'article 8 en els escrits de sol·licitud de participació.

9. Informe jurídic favorable sobre l'esborrany de la resolució de concessió, reconeixement i liquidació de l'obligació derivada dels premis del Hackathon.

Fonaments de dret

Article 16 dels Estatuts de la Fundació Mallorca Turisme que diu que són atribucions de la direcció gestionar i executar els plans i programes que aprova el Patronat i formalitzar i aprovar tota classe d'actes i contractes (BOIB núm. 24, de 23 de febrer de 2019, amb modificació BOIB núm. 10, de 23 de gener de 2021).

Ordenança general de subvencions del Consell Insular de Mallorca (BOIB núm. 21, de 18 de febrer de 2017), modificada pel Ple del Consell de Mallorca en sessió de 14 de juny (BOIB núm. 96, de 4 d'agost), en especial, la Disposició addicional quarta que fa referència a les subvencions tramitades per les fundacions que depenen del Consell i la Disposició addicional primera que regula la concessió de premis.

Per tot això, dict la següent

RESOLUCIÓ

1. Concedir, adjudicar, reconèixer i liquidar els premis del Hackathon en el marc del Fòrum Internacional de Turisme Sostenible, a favor de:

A) Premi repte aigua

 
  • Grup Groundwater

Nom

DNI

Import premi

Estel Font Pla

7731****Z

1.000 €

Pau Soberats Comas

4319****W

1.000 €

Ada Canton Gómez

4465****R

1.000 €

Miguel Antonio Galmés Schwarz

4307****P

1.000 €

 

B) Premi repte alimentació

  • Grup Local FoodBank

Nom

DNI

Import premi

Cristina Alvarado Diaz

7172****T

1.000 €

Bartomeu Siquier Rey

4519****M

1.000 €

Enrique Fernández Pérez

4404****T

1.000 €

Josep Soler Vives

4161****T

1.000 €

 

C) Premi repte mobilitat

  • Grup SmartMob

Nom

DNI

Import premi

Raquel Santos Lacueva

7309****S

1.000 €

Alexandra García Borrás

4315****P

1.000 €

Lucía Goberna Lehmann

4317****V

1.000 €

2. Ordenar el pagament de les obligacions assenyalades en el punt anterior, per un import total d'11.000 €.

3. Notificar aquesta Resolució als interessats, publicar-ho en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i que es comuniqui a la Base de Dades Nacional de Subvencions.

Informar els interessats que contra aquesta Resolució, que no exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs d'alçada davant el president del Patronat de la Fundació Mallorca Turisme, en el termini d'un mes, comptador a partir de l'endemà de la publicació de la resolució de concessió en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Contra la desestimació presumpta, per silenci, del recurs d'alçada es pot interposar un recurs contenciós administratiu davant el jutjat contenciós administratiu que correspongui en el termini de sis mesos, comptadors a partir de l'endemà de la desestimació presumpta (tres mesos des de la interposició del recurs sense que s'hagi notificat la resolució).

No obstant l'anterior, es pot interposar, si s'escau, qualsevol altre recurs que s'estimi pertinent. Tot això de conformitat amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, de la jurisdicció contenciosa administrativa, i la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

 

Palma, el dia de la signatura electrònica (16 de juny de 2022)

El director de la Fundació Mallorca Turisme Miguel Pastor  Jordà