Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT DE CULTURA, PATRIMONI I POLÍTICA LINGÜÍSTICA

Núm. 342236
Extracte de la Convocatòria del Premi Mallorca de Fotografia Contemporània 2022

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3.by 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet es pot consultar a la Base de Dades Nacional de Subvencions (https://www.infosubvenciones.es/bdnstrans/GE/es/convocatoria/633922)

1. Normativa

Les bases reguladores d'aquesta convocatòria es troben recollides en l'Ordenança general de subvencions del Consell Insular de Mallorca i dels organismes autònoms que en depenen publicada en el BOIB núm. 21 de 18 de febrer de 2017, modificada per acord del Ple de data 14 de juny de 2018 i aprovació definitiva d'1 d'agost de 2018 (BOIB núm. 96, de 4 d'agost de 2018).

2. Dotació pressupostària

El Premi Mallorca de Fotografia Contemporània 2022, instituït pel Consell de Mallorca, està dotat amb 8.000,00 € pel projecte guanyador, amb càrrec a ‘aplicació pressupostària 20.33210.48100.

3. Objecte i finalitat

La present convocatòria té per objecte la concessió del Premi Mallorca de Fotografia Contemporània 2022.

La finalitat d'aquesta convocatòria és donar un reconeixement a l'obra dels autors de fotografia contemporània que es presentin a aquest premi mitjançant una aportació econòmica.  Aquest reconeixement suposa un estímul a la creació artística  en matèria de fotografia contemporània, fomentant la creació en aquesta disciplina  artística.

4. Termini de sol·licitud, participació i tramesa dels projectes

Els projectes s'han de presentar en el termini de 60 dies naturals comptadors de l'endemà de la publicació de l'extracte d'aquesta convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Les obres s'han d'enviar tal com es recull a l'apartat 5 per mitjà de l'enllaç que s'habilitarà al web https://web.conselldemallorca.cat/ca/asim, i s'hi ha d'emplenar amb les dades personals el formulari corresponent.

5. Documentació a presentar amb la sol·licitud

Els projectes que es presentin han de incloure, d'acord amb el punt 5 de la convocatòria els següents elements:

1. Un currículum professional i artístic de l'autor / a.

2. El projecte fotogràfic que ha d'incloure el títol, una sinopsi conceptual, i qualsevol altra informació, document o material rellevant que defineixi el projecte.

3. Un portfoli amb les fotografies que conformen el projecte. El nombre d'imatges no haurà de ser menor de 15; en tot cas s'hauria de justificar un nombre inferior. Les imatges aniran en una carpeta, titulades amb el llinatge de l'autor, el títol del projecte i l'ordre de la sèrie. La mida de les fotografies no ha de superar els 20 x 30 cm o proporció equivalent, 300 dpi i format JPG ( a compressió 7-8).

4. Un segon portfoli amb no menys de 30 imatges d'altres projectes o sèries del fotògraf. D'igual forma, les imatges aniran en una carpeta, titulades amb el nom de l'autor i l'ordre de la sèrie. La mida de les fotografies no ha de superar els 20 x 30 cm o proporció equivalent, 300 dpi i format JPG (a compressió 7-8).

 

6. Acceptació i interpretació de les normes que regeixen el premi

El fet de presentar un projecte al Premi Mallorca de Fotografia Contemporània 2022 implica l'acceptació de les normes d'aquesta convocatòria.

El text complet de la convocatòria del premi, així com els annexes a presentar, estan disponibles a la seu electrònica del Consell de Mallorca.

 

Palma, 16 de juny de 2022

El secretari tècnic del Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística (Per delegació de la vicepresidenta primera i consellera executiva de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística. ​​​​​​​Resolució de 23/07/2019. BOIB núm. 109 de 8/8/2019) Josep Mallol Vicens