Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

CONSELL INSULAR DE MENORCA

Núm. 340358
Decret de la presidenta del Consell Insular de Menorca núm. 148/2022 de 15 de juny, relatiu al canvi de membres en la Comissió Tècnica Assessora d’Urbanisme i Ordenació del Territori (Exp. 0342-2022-000001)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'article 2 del Reglament de funcionament de les comissions tècniques assessores en matèria d'urbanisme i ordenació del territori i patrimoni històric del Consell Insular de Menorca preveu la composició i nomenament dels seus membres, i contempla que el nomenament i la designació dels diferents membres, titulars i suplents, correspon a la presidència del Consell Insular.

El Ple del Consell Insular, en sessió de caràcter extraordinari de 22 de juliol de 2019, adoptà l'acord de que la Comissió Tècnica Assessora d'Urbanisme i Ordenació del Territori estarà integrada per un/a president/a, un/a vicepresident/a i disset vocals.

Mitjançant el Decret de Presidència núm. 2019/589, de 18 de novembre de 2019, es van nomenar els titulars i suplents de l'esmentada comissió. 

Atès que en data 11.05.2022 (RE 011514), l'Institut Menorquí d'Estudis comunica la designació del Sr. Joan Enric Vilardell Santacana com a representant a la comissió, en substitució del Sr. Jesús Cardona Pons, i del Sr. Jesús Cardona Pons, com a suplent, en substitució del Sr. Joan J. Gomila Portella;

En exercici de les competències atribuïdes per l'article 9 de la Llei 8/2000 de 27 d'octubre, de consells insulars;

RESOLC

Primer. Cessar com a membres de la Comissió Tècnica Assessora d'Urbanisme i Ordenació del Territori, en representació de l'Institut Menorquí d'Estudis, a les persones següents:

- Sr. Jesús Cardona Pons (titular)

- Sr. Joan J. Gomila Portella (suplent)

Segon. Nomenar com a membres de la Comissió Tècnica Assessora d'Urbanisme i Ordenació del Territori, en representació de l'Institut Menorquí d'Estudis,  a les persones següents:

- Sr. Joan Enric Vilardell Santacana (titular)

- Sr. Jesús Cardona Pons (suplent)

Tercer. Que es notifiqui aquesta resolució a les persones interessades i se'n publiqui el seu contingut en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB), sense perjudici que aquesta resolució produeixi efectes des de la data de la seva signatura.

Quart. Que se'n doni compte al Ple en la primera sessió que tengui lloc.

 

Maó, 15 de juny de 2022

Per delegació de la presidenta La secretària

Rosa Salord Olèo

(Decret 427/2019, d'11 de juliol)

(BOIB núm. 97 de 16-7-2019)