Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE PALMA

INSTITUT MUNICIPAL D'INNOVACIÓ

Núm. 332852
Ajuntament de Palma. Institut Municipal d'Innovació de Palma. Creació d'una borsa de personal laboral de Tècnic Superior TIC

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Consell Rector de l'Institut Municipal d'Innovació de Palma, en sessió celebrada el dia 9 de Juny de 2022, ha aprovat les bases per a la creació de borsins de feina de:

TÈCNIC SUPERIOR TIC

Els requisits, les característiques de les places i la documentació a presentar s'han de consultar a les bases de la convocatòria.

Les bases estan disponibles a la pàgina web de l'Ajuntament de Palma (Oferta Pública de Feina) https://www.palma.cat/ (enllaç directe: https://acortar.link/KjnqYJ) i a la pàgina web de l'IMI (Oferta Pública de Feina) https://imi.palma.cat/ (enllaç directe: https://acortar.link/lC4PTK)

Les sol·licituds per prendre part en el procés selectiu es presentaran en el Registre General de l'Ajuntament de Palma (https://rec.redsara.es/registro) dins del termini de deu (10) dies hàbils, comptats a partir de l'endemà al de la publicació d'aquestes bases en el BOIB, i es dirigiran l'IMI.

També es poden presentar en la forma prevista en l'article 16.4. de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

 

(Signat electrònicament: 13 de juny de 2022)

El gerent de l'Institut Municipal d'Innovació de Palma Job Salvador Torres San Julián