Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DES MERCADAL

Núm. 332827
Resolució batlia núm. 462 del dia 10 de juny de 2022 sobre l'Oferta d'Ocupació Pública de l'Ajuntament des Mercadal per l'any 2022

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Des de la Batlia de l'Ajuntament des Mercadal, dia 10 de juny de 2022, s'ha dictat la Resolució núm. 462, que com a conclusió diu:

CONCLUSIONS

D'acord amb aquest segon informe emès resulta que la taxa de reposició per l'oferta de feina pública ordinària per a l'any 2022 seria de 1,25 i que duu causa d'una jubilació d'un policia local produïda l'any anterior, el 2021.

Vistes les conclusions de l'informe de l'Interventor de data 3 de juny de 2022, que copiades diuen:

"D'altra banda, a l'informe de Secretaria, les conclusions del qual s'accepten íntegrament, s'analitza la normativa aplicable i, en funció d'aquesta, es determinen les places que poden ser objecte d'oferta d'ocupació.

Finalment, examinades les places que es proposa que siguin objecte de l'oferta d'ocupació del 2022, es comprova que figuren en l'annex de personal del pressupost del 2022 i en les dotacions pressupostàries del mateix, així com en la plantilla i la relació de llocs de treball.

En conclusió a l'exposat, s'informa favorablement l'aprovació de l'Oferta d'Ocupació Pública per a l'exercici 2022, relativa a les places d'oferta ordinària, empre que no superi les taxes de reposició d'efectius contingudes en l'informe de Secretaria."

Atès que consultat a l'interventor per a la emissió d'un nou informe aquest va manifestar no voler informar.

Atès que en la mesa de negociació celebrada el 20 de maig de 2022 es va acordar per unanimitat que les places que surten de la taxa de reposició, siguin per la policia ja que son necessàries

Fent ús de les atribucions que m'han estat conferides.

RESOLC:

PRIMER. Aprovar l'Oferta d'Ocupació Pública d'aquest Ajuntament per a l'any 2022 i que conté el següent lloc de treball:

PERSONAL FUNCIONARI:

Cos de Policia Local

Grup Subgrup Compl. Destí Denominació Núm. Vacants Sistema d'accés

C C1 14 Policia Local 1 Torn Lliure

SEGON. Remetre el present Acord a l'Administració General de l'Estat i publicar l'Oferta d'Ocupació Pública en el tauler d'anuncis i a la seu electrònica de l'Ajuntament des Mercadal [http://www.aj-esmercadal.org/], i en el Butlletí Oficial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

 

Es Mercadal, 13 de juny de 2022

El batle Francesc Ametller Pons