Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

AJUNTAMENT D'ALCÚDIA

Núm. 332785
Nomenament personal eventual per ocupar el lloc de treball de confiança i/o d'assessorament especial

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En data 9 de juny de 2022 s'ha dictat Resolució de batlia núm. 2022/971, el literal de la qual es transcriu a continuació:

“Resolució de batlia

  1. En data 1 de juny de 2022, mitjançant Resolució de batlia núm. 2022/927 es va produir el cessament de Joana Maria Riutort Horrach, com a personal eventual de l'Ajuntament d'Alcúdia, per haver cessat en el seu càrrec l'autoritat a la qual prestava la funció de confiança o assessorament.

  2. En data 4 de juny de 2022, l'Ajuntament en Ple extraordinari va proclamar Domingo Bonnin Daniel com a batle de l'Ajuntament d'Alcúdia.

  3. En data 6 de juny de 2022, mitjançant provisió de Batlia s'ordena l'emissió d'un informe sobre el nomenament com a personal eventual de la senyora Joana Maria Riutort Horrach, amb DNI ***1879**, com a personal eventual.

  4. En data 8 de juny de 2022 s'emet informe-proposta dels departaments de Personal i Secretaria per al nomenament de la senyora Riutort.

  5. En data 9 de juny de 2022 s'emet informe de fiscalització prèvia amb observacions.

Vistes les atribucions que atorga al batle l'article 21.1.h) de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases de Règim Local,

RESOLC

Primer.- Nomenar a Joana Maria Riutort Horrach, amb DNI ***1879**, com a personal eventual, per ocupar el lloc de treball de confiança i/o d'assessorament especial a les regidories de les àrees de Fires i Mercats, Comerç i Festes, amb les funcions específiques indicades en la Relació de Llocs de Treball, per considerar que la persona que es nomena és l'adequada per desenvolupar-ho i compleix els requisits i la titulació exigits en l'Acord Plenari pel qual es va aprovar la Plantilla de Personal de l'Ajuntament d'Alcúdia.

La retribució bruta anual serà de vint-i-sis mil sis-cents quaranta un euros i setanta sis cèntims (26.641,76 €).

Segon.- La persona nomenada podrà ser cessada o separada lliurement per la Batlia en qualsevol moment del mandat de l'actual Corporació. En qualsevol cas, aquest personal eventual cessarà automàticament en tot cas quan es produeixi el cessament o expiri el mandat de l'autoritat a la qual prestin la seva funció de confiança o assessorament.

Tercer.- Notificar aquest nomenament a l'interessat perquè en el terme de tres dies prengui possessió del càrrec.

Quart.- Fer públic aquest nomenament en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, amb especificació del lloc de treball, règim de retribucions i dedicació.

Cinquè.- Donar trasllat a Ple en la primera sessió que celebri.”

 

Alcúdia, en data de la signatura electrònica (10 de juny de 2022)

El batle Domingo Bonnin Daniel