Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

CONSORCI BORSA D'ALLOTJAMENTS TURÍSTICS

Núm. 331192
Resolució 1_2022 del president del Consorci Borsa d’Allotjaments Turístics de delegació de funcions en la vicepresidència del Consorci Borsa d’Allotjaments Turístics

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El president del Consorci Borsa d'Allotjaments Turístics, en data 4 d'abril de 2022, ha dictat la següent resolució:

“Fets

1. En data 13 de desembre de 2021, el Consell de Govern de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears va aprovar el Decret 50/2021 de 13 de desembre de traspàs al Consell Insular de Mallorca de les funcions i els serveis inherents a les competències pròpies d'aquest Consell Insular que actualment exerceix l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears en matèria d'ordenació turística (BOIB núm. 171, de 14 de desembre de 2021).

En el l'apartat C de l'Annex del Decret  es disposà que, amb efectes a partir de l'1 d'abril de 2022, es traspassaven al Consell de Mallorca les funcions i els serveis propis del Consorci Borsa d'Allotjaments Turístics com a nova administració d'adscripció.

2. En data 14 de febrer de 2022, la Junta Rectora del Consorci Borsa d'Allotjaments Turístics va adoptar l'acord d'aprovar la modificació dels Estatuts del Consorci, prèvia autorització del Consell de Govern, acord que  va ratificar el Ple del Consell de Mallorca en sessió celebrada el dia 25 de febrer de 2022 i que ha esdevingut definitiu després d'haver passat el termini d'exposició pública exigit per la normativa (BOIB núm.45, de 2 d'abril de 2022).

3. L'article 12.1 dels Estatuts del CBAT, contempla com a funcions de la persona que ocupa la presidència del Consorci, entre d'altres:

“d) Donar el vistiplau als actes i als certificats dels acords adoptats per la Junta Rectora.

f) Aprovar i firmar en nom del Consorci qualsevol tipus d'acte, contracte o conveni que formalitzi el Consorci per al desenvolupament de les seves activitats.

i) Ser l'òrgan de contractació del Consorci i signar els contractes derivats de procediments de licitació.

m) Aprovar els plecs que han de regir la contractació.”

Fonaments de dret

1. L'article 12.3 dels Estatuts del CBAT, quant a la potestat del president en delegar les seves funcions, en caràcter temporal o permanent, en el vicepresident, llevat de les descrites en l'apartat h del punt 1 d'aquest article, i les que l'apartat a, també del punt 1 , estableix per circumstàncies especials o raons d'urgència.

2. L'article 10 dels Estatuts del CBAT, disposa que la persona que ocupa la Vicepresidència és la persona director insular de la Direcció Insular de Transició i Ordenació Turística del Consell de Mallorca.

3. En data 11 de gener de 2022 es va nomenar director insular de la Direcció Insular de Transició i Ordenació Turística del Consell de Mallorca al Sr. Joan Gaspar Vallori Guayta (BOIB, núm. 8 de 13 de gener de 2022)

Per tot això, dicto la següent

Resolució

1. Delegar de manera indefinida en el vicepresident del Consorci Borsa d'Allotjaments Turístics, i director insular de la Direcció Insular de Transició i Ordenació Turística del Consell de Mallorca, Sr. Joan Gaspar Vallori Guayta, les funcions contemplades en les lletres d), f), i), m) de l'article 12.1 dels Estatuts.

 

2. Notificar la present Resolució a la persona interessada i donar compte de la mateixa a la Junta Rectora del Consorci Borsa d'Allotjaments Turístics.”

 

Palma, a la data de la signatura electrònica (10 de juny de 2022)

El president del Consorci Borsa d'Allotjaments Turístics i conseller executiu de Transició, Turisme i Esports del Consell de Mallorca Andreu Serra Martínez