Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE SANTA MARGALIDA

Núm. 328362
Modificació delegació sobre l’exercici de les competències de coordinació amb el centre educatiu CEIP Eleonor Bosch i relació amb l’APIMA del CEIP Eleonor Bosch

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El batle de  l'Ajuntament de Santa Margalida, en data 8 de juny de 2022 va dictar la Resolució  núm. 914-2022 que a continuació es transcriu:

«RESOLUCIÓ DE BATLIA

MODIFICACIÓ DELEGACIÓ SOBRE L'EXERCICI DE LES COMPETÈNCIES

DE COORDINACIÓ AMB EL CENTRE EDUCATIU CEIP ELEONOR BOSCH I RELACIÓ AMB

L'APIMA DEL CEIP ELEONOR BOSCH

Mitjançant Decret de Batlia 668/2020 es va delegar en la quart tinent de batle, entre altres, l'exercici de les competències en matèria d'educació següents: Coordinació amb centres educatius i relació amb APIMAS

Per raons d'oportunitat i conveniència i d'acord amb els articles 21.3 de la LRBRL i 43, 44, 120 i 121 del Reglament d'organització, funcionament i règim jurídic de les Entitats Locals, es va dictar el Decret de Batlia 837/2022, mitjançant el qual es va avocar la delegació feta de les competències abans descrites en la quart tinent de batle i les va delegar en el cinquè tinent de batle.

Atès que en el Decret abans esmentat (Decret 837/2022) hi ha una errada, ja que  les competències avocades en la quart tinent de batle i posteriorment delegades en el cinquè tinent de batle només són les referents al CEIP Eleonor Bosch.

Per tant:

Allà on diu:

- Coordinació amb centres educatius

- Relació amb APIMAS

Ha de dir:

- Coordinació amb el  centre educatiu CEIP Eleonor Bosch

- Relació amb l'APIMA del CEIP Eleonor Bosch

En conseqüència, el text definitiu i corregit de la Resolució és el següent:

Aquesta Batlia té atribuïda per llei la facultat de delegar determinades atribucions, d'acord amb l'article 21.3 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les Bases de Règim Local.

Mitjançant Decret de Batlia 668/2020 es va delegar en la quart tinent de batle, entre altres, l'exercici de les competències en matèria d'educació següents: Coordinació amb centres educatius i relació amb APIMAS

Actualment per raons d'oportunitat i conveniència i d'acord amb els articles 21.3 de la LRBRL i 43, 44, 120 i 121 del Reglament d'organització, funcionament i règim jurídic de les Entitats Locals,

RESOLC:

1r. Avocar la delegació feta a la quart tinent de batle, Maria Magdalena Marimon Mas, l'exercici de les competències en matèria d'educació següents: coordinació amb el centre educatiu CEIP Eleonor Bosch  i relació amb l'APIMA del CEIP Eleonor Bosch.

2n. Delegar en el cinquè tinent de batle, Miguel Estelrich Vanrell, l'exercici de les següents competències:

  • Coordinació amb centre educatiu CEIP Eleonor Bosc
  • Relació amb l'APIMA del CEIP Eleonor Bosch

3r. Les delegacions esmentades comprenen tant les facultats de direcció interna dels serveis així com les de gestionar-los en general, però sense incloure la facultat de resoldre mitjançant actes administratius que afectin a tercers i sense abastar, en cap cas, la resolució dels recursos administratius interposats contra els actes de tràmit que hagi dictat el regidor delegat.

4t. De conformitat amb el que disposa l'article 44 del Reglament d'organització, funcionament i règim jurídic de les entitats locals, aprovar per Real decret 2568/1986, de 28 de novembre, aquestes delegacions tindran efecte des del dia següent a la data de notificació d'aquest Decret als regidors afectats i seran de caràcter indefinit, sense perjudici de la potestat d'advocació d'aquesta Batlia.

En cas d'absència, vacant malaltia  o qualsevol altre impediment dels regidors delegats, aquesta Batlia assumirà, directa i automàticament, les competències delegades, com a titular de la competència originaria, entenent-se a aquests efectes exercitada la potestat d'advocació en base a la present Resolució, sense necessitat d'una nova resolució expressa en aquest sentit.

5è. Notificar aquesta Resolució als regidors afectats, entenent-se acceptada la competència delegada de forma tàcita, si en el termini de 24 hores següents no se manifesta res en contra o es fa ús de la delegació.

6è. Les delegacions conferides requeriran per a la seva eficàcia l'acceptació de regidor delegat, es publicaran al BOIB i d'elles se'n donarà compte al Ple de l'Ajuntament en la primera sessió que tengui lloc. Així mateix, es publicarà la resolució a la seu electrònica d'aquest Ajuntament.

7è. El regidor delegat queda obligat a informar a aquesta Batlia sobre la gestió i les disposicions que dicti, i prèviament, de les decisions de transcendència en els termes prevists a l'article 115 del ROFRJEL.

En el no previst en aquesta resolució regiran la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de bases de règim local; la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears,  i el Reglament d'organització, funcionament i règim jurídic de les entitats locals, en el marc de les regles que per a les delegacions s'estableixen a dites normes.»

Contra la present Resolució, que posa fi a la via administrativa, pot interposar alternativament recurs de reposició potestatiu davant la Batlia d'aquest Ajuntament, en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà al de la publicació del present anuncio, de conformitat amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques; o bé interposar directament recurs contenciós-administratiu, davant el Jutjat del Contenciós-Administratiu de Palma, en el termini de dos mesos, a comptar des de l'endemà al de la publicació del present anuncio, de conformitat amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, de la Jurisdicció Contenciós-Administrativa. Si s'optés per interposar el recurs de reposició potestatiu no podrà interposar recurs contenciós-administratiu fins que aquell sigui resolt expressament o s'hagi produït la seva desestimació per silenci. Tot això sense perjudici de què pugui interposar Vè. qualsevol altre recurs que pogués estimar més convenient al seu dret.

 

Santa Margalida, amb data de la signatura electrònica (8 de juny de 2022)

El batle Joan Monjo Estelrich