Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE SA POBLA

Núm. 328106
Anunci d'aprovació del preu públic del servei per a l’organització d’activitats d’educació en el temps lliure infantil i juvenil per facilitar la conciliació de la vida familiar i la boral durant les vacances escolars (escola d’estiu)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Junta de Govern Local en sessió ordinària de data 01/06/2022 d'aquest Ajuntament, , va acordar en referència a l'aprovació de l'establiment i l'Acord regulador dels preu públic del servei d'escola d'estiu el següent: 

PRIMER. Aprovar la imposició del preu públic per a l'organització d'activitats d'educació en el temps lliure infantil i juvenil per facilitar la conciliació de la vida familiar i la boral durant les vacances escolars (escola d'estiu) .

SEGON. Fixar les següents tarifes pel servei anteriorment descrit

Usuaris art. 5 Llei 8/2018, de 31 de juliol, de recolzament a les famílies:

  • Famílies monoparentals, en els termes previstos a l'art. 7 de la Llei 8/2018
  • Famílies en risc social i víctimes de violència masclista, en els termes previstos en l'art. 8 de la Llei 8/2018
  • Dones en situació d'atur de llarga durada
  • Dones majors de 52 anys
  • Famílies amb persones en situació de dependència o amb persones amb discapacitat, en els termes previstos a l'art. 9 d ela Llei 8/2018
  • Famílies amb situació de vulnerabilitat econòmica especial en els termes previstos en l'art. 10 de la Llei 8/2018. S'entenen com a tals a les famílies beneficiàries de la renda social garantida, de la renda mínima d'inserció o les que tenen el subsidi d'atur com a únic ingrés.
  • Famílies nombroses, en els termes previstos en l'art. 6 de la Llei 8/2018
50,00
Resta de famílies 100,00

Contra el present Acord es podrà interposar recurs contenciós-administratiu, davant la Sala contenciosa administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Palma, en el termini de dos mesos comptats a partir de l'endemà de la publicació d'aquest anunci.

 

Sa Pobla, a data de signatura electrònica (6 de juny de 2022)

El batle Llorenç Gelabert i Crespí